• 瀏覽: 3,545
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
本身買俾屋企人,但好似買多咗,有無姊妹需要?(唔賺錢,原價出讓)香港人幫香港人。

附件

20200206_104152.jpg(253.39 KB)

2020-2-6 11:17 PM

熱賣及精選
基、中性可以吗?

My name is Pong, James Pong.
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-2-6 11:36 PM 發表

基、中性可以吗?
我不會分這麼細

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leehshk36 於 2020-2-6 11:17 PM 發表

本身買俾屋企人,但好似買多咗,有無姊妹需要?(唔賺錢,原價出讓)香港人幫香港人。
我知呢d口罩呢個時間可以用來賺錢,所以呢箱我打算分十個人攞,唔會只俾一個人,如果無我自己用返or 派朋友好過俾人謀利。我不賺分毫,如果計腳骨機票我仲要蝕。

引用:
原帖由 leehshk36 於 2020-2-6 11:17 PM 發表

最面嗰款一盒幾錢?
另外下面有啲咩款?唔係好睇到

引用:

我想買3盒可以嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leehshk36 於 2020-2-6 23:17 發表

pm你了

當晚與你記住蒲公英   今晚偏偏想起風的清勁
回憶不再受制于我我承認    回憶也許你的
當晚與你記住流水聲   今晚站在大地自己傾聽
難道送別你回頭總是虔誠   誰能怪我總是太感性

★b豬舖 ~ 採購秘書★

回覆 引用 TOP

引用:

$?我有意,tks

引用:
原帖由 richwoman 於 2020-2-7 08:57 AM 發表

最面嗰款一盒幾錢?
另外下面有啲咩款?唔係好睇到

附件

20200207_172833.jpg(401.39 KB)

2020-2-7 05:29 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大宝 於 2020-2-7 05:03 PM 發表

$?我有意,tks
我兑円時候大概7.2, 我係喺唔同既場合買, 有藥房有便利店, 所以價錢會唔一樣, 不如咁,細包either 5masks or 7 masks,  全部22蚊hkd 一包. 因為我記憶我買大概買喺285至300円一包。
大盒dd (20個裝) 我喺當地温泉酒店附近藥妝店買, 係貴d嘅, 我收100蚊盒. 我兌換我買入都應該98~99hkd。
唔好同我討論價錢, 我唔知道佢冇疫情嘅時候賣幾多, 基本上我而家俾你價就係我日本買入價。我冇賺大家錢。總之我見到有10個人就ok, 灣仔地鐵站交收。

引用:
原帖由 leehshk36 於 2020-2-6 11:58 PM 發表

我知呢d口罩呢個時間可以用來賺錢,所以呢箱我打算分十個人攞,唔會只俾一個人,如果無我自己用返or 派朋友好過俾人謀利。我不賺分毫,如果計腳骨機票我仲要蝕。 ...
希望真的有需要的人買!
我只係買回來分拆一包10個,送留有需要的長者!因為佢地都好需要,並不是每個長者都會有,但幫得到做得到都開心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leehshk36 於 2020-2-7 05:50 PM 發表

我兑円時候大概7.2, 我係喺唔同既場合買, 有藥房有便利店, 所以價錢會唔一樣, 不如咁,細包either 5masks or 7 masks,  全部22蚊hkd 一包. 因為我記憶我買大概買喺285至300円一包。
大盒dd (20個裝) 我喺當地温泉酒店附近藥妝店買, 係貴d嘅, 我收100蚊盒. 我兌換我買入都應該98~99hkd。
唔好同我討論價錢, 我唔知道佢冇疫情嘅時候 ...
如果可以幫到人的$100一盒無問題的,我想佢地開心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leehshk36 於 2020-2-7 05:50 PM 發表

麻煩你可唔可以俾返盒比我?

回覆 引用 TOP

引用:

麻煩可唔可以俾返盒比我啊唔該!
得唔得回覆返我啊唔該你!🙏🏼

回覆 引用 TOP

我只係做義工送俾佢地有需要長者用!
如果真係冇得比我嘅就有佢啦唔該你!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]