• 瀏覽: 21,852
  • 回覆: 101
生左小朋友之後都冇搞過了,即係4年時間都係靠打飛機過活。平時太太只肯比佢隻腳我玩,比我出野之用。有冇同路人Say 個hi XXD

熱賣及精選
引用:
原帖由 kenchan0001 於 2020-2-6 02:14 PM 發表

生左小朋友之後都冇搞過了,即係4年時間都係靠打飛機過活。平時太太只肯比佢隻腳我玩,比我出野之用。有冇同路人Say 個hi XXD
有無咁夸張呀!咁你有無出去偷食呀

引用:
原帖由 後天可愛的烈女 於 2020-2-6 02:54 PM 發表

絕對唔會!因要尊重婚姻!冇得食最多食自己 ,一樣可以解決到

有無咁夸張呀!咁你有無出去偷食呀

引用:
原帖由 kenchan0001 於 2020-2-6 03:02 PM 發表

你有你道理,你忍受到時間同寂寞,宜家時期男女都出外面揾sp,畀自己生活加返點潤滑劑,只要1時快樂😂

淨玩腳點出野?

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 後天可愛的烈女 於 2020-2-6 03:10 PM 發表

雖然好多人會咁諗或會咁做,但我從未有呢個想法,始終我覺得做左會傷害左對方和小朋友。

你有你道理,你忍受到時間同寂寞,宜家時期男女都出外面揾sp,畀自己生活加返點潤滑劑,只要1時快樂😂

回覆 引用 TOP

啜下腳趾同埋佢用腳幫我卒到出野
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-6 03:16 PM 發表

淨玩腳點出野?

引用:
原帖由 kenchan0001 於 2020-2-6 02:14 PM 發表

有冇同你婆認真傾過呢個問題?佢又有咩解釋?

你有幾多個子女?

我口臭 =\= 我冇道理!
波都唔比玩?定係你老婆冇波?

引用:
原帖由 激死未 於 2020-2-6 04:44 PM 發表

有呀! 佢話生完好乾,做過時會痛
試過用潤滑都唔多惦。
只有一個
有冇同你婆認真傾過呢個問題?佢又有咩解釋?

你有幾多個子女?

老婆有D cup , 但唔比玩波。有得睇冇得玩
引用:
原帖由 榮郭 於 2020-2-6 07:22 PM 發表

波都唔比玩?定係你老婆冇波?

引用:

屋企食唔飽,叫外賣啦

回覆 引用 TOP

腳交嗎,有無片俾大家見識下。

回覆 引用 TOP

玩對腳都出到?

我有戀腳既辟好,所以啜腳趾都已經令我好硬,佢再用腳幫我卒,好易就出野。有冇同路人咁玩?
引用:
原帖由 一問搖頭三不知 於 2020-2-6 11:48 PM 發表

玩對腳都出到?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]