• 瀏覽: 11,377
  • 回覆: 114
  • 追帖: 2
我可能1個人食任食火鍋

咁開心嘅事唔好提唔好記啦

回覆 引用 TOP

我經常咁樣享受晚餐

回覆 引用 TOP

留在家煮飯,出面好危險

回覆 引用 TOP

留喺屋企食,安全d

點過?
林鄭尋日已經宣布左由二月八日凌晨起, 所有由國內入境香港0既人士不論國籍身份財富, 都要接受強制性隔離十四天.

換言之, 呢一兩日會係過境高峰期, 因為仲有一批香港人趕返落黎暫住又好長住又好.

你仲問單身情人節點過???? 留返條命, 保得住份工先講啦~

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-6 11:57 AM 發表

點過?
林鄭尋日已經宣布左由二月八日凌晨起, 所有由國內入境香港0既人士不論國籍身份財富, 都要接受強制性隔離十四天.

換言之, 呢一兩日會係過境高峰期, 因為仲有一批香港人趕返落黎暫住又好長住又好.

你仲問單身情人節點過???? 留返條命, 保得住份工先講啦~ ...
得罪地藏菩薩,地獄都唔俾妳落

玄學並不是西方標準的精密科學,但能流傳數千年,必有其可信之處。

陰陽相對,是易經最基本的理論,易經有跡可尋大約4000年,而愛恩斯坦的相對論,最早出現於1905年。
引用:
原帖由 方癸燊 於 2020-2-6 12:04 PM 發表

得罪地藏菩薩,地獄都唔俾妳落
真係地藏菩薩就唔會問呢種問題啦, 心如止水先0岩~

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-6 12:06 PM 發表

真係地藏菩薩就唔會問呢種問題啦, 心如止水先0岩~
天道無情, 眾生皆苦, 紅塵六度, 我甘沉浮。

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2020-2-6 08:56 AM 發表

我可能1個人食任食火鍋
你妳男定女呀,小弟想搵下壹伴,小弟今年四十又壹,半退休,又自主物業,不用供現金不太多,三百零萬到啦,希望能夠找到下一半啦。

睇警訊節目過節

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

茶記

回覆 引用 TOP

今年G都唔敢叫……

引用:
原帖由 kwok-k-lau 於 2020-2-6 12:37 PM 發表

你妳男定女呀,小弟想搵下壹伴,小弟今年四十又壹,半退休,又自主物業,不用供現金不太多,三百零萬到啦,希望能夠找到下一半啦。
BELOW香討AVERAGE

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2020-2-6 08:56 AM 發表

我可能1個人食任食火鍋
睇你一個人食火鍋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]