• 瀏覽: 10,734
  • 回覆: 111
事源係咁
我識左呢個女仔都3-4年
係頭兩年我有表示過鐘意佢
但近呢兩年有段時間大家都無搵大家
但到呢兩個月 我搵返佢
佢早排去旅行 我有車佢去機場 佢返黎香港我都有車佢返屋企 呢幾日差吾多日日見咁 車佢放工 送到佢返屋企樓下
今日佢話有野做 佢做完野都會抽時間比我 陪我遊下車河 食野
佢做完gym好累都肯陪我 我揸車去到中途 佢訓著左 我就知佢好累好累 但佢都肯陪我 個一刻望住佢 真係覺得佢好好
但問題就黎 佢有男朋友 不過係long d🙈

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 12:43 AM 發表

事源係咁
但到呢兩個月 我搵返佢
佢早排去旅行 我有車佢去機場 佢返黎香港我都有車佢返屋企 呢幾日差吾多日日見咁 車佢放工 送到佢返屋企樓下
佢做完gym好累都肯陪我 我揸車去到中途 佢訓著左 我就知佢好累好累 但佢都肯陪我 個一刻望住佢 真係 ...
我可以點做😵

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 12:43 AM 發表

事源係咁
但到呢兩個月 我搵返佢
佢做完gym好累都肯陪我 我揸車去到中途 佢訓著左 我就知佢好累好累 但佢都肯陪我 個一刻望住佢 真係 ...
作為一隻運輸兵,又有乜能力去想衰唔衰吖~~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-5 12:51 AM 發表

作為一隻運輸兵,又有乜能力去想衰唔衰吖~~~
吾會掛😵

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 12:51 AM 發表

吾會掛😵
唔通貪你靚仔、身型好、唔爛賭…咩~~~~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-5 12:53 AM 發表

唔通貪你靚仔、身型好、唔爛賭…咩~~~~~
再講😂

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 12:53 AM 發表

再講😂
再講十次都係一樣㗎啦~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-5 12:58 AM 發表

再講十次都係一樣㗎啦~
😂😂希望吾係

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 12:58 AM 發表

😂😂希望吾係
你嘅希望係掂嘅,佢就做咗你條女九年啦~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-5 12:59 AM 發表

你嘅希望係掂嘅,佢就做咗你條女九年啦~
都係呢半個月先搵返 都無提起過鐘意佢

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 01:00 AM 發表

都係呢半個月先搵返 都無提起過鐘意佢
兩年前唔係,到今日都唔會係㗎啦~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-5 01:03 AM 發表

兩年前唔係,到今日都唔會係㗎啦~
兩年前提過下囉 可能兩年後吾同呢

引用:
原帖由 HOxTCCCC 於 2020-2-5 01:04 AM 發表

兩年前提過下囉 可能兩年後吾同呢
咁你再接再勵啦~

DONT WORRY LA
MAKE A SANDWICH.
FEELING GOOD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-5 01:08 AM 發表

咁你再接再勵啦~
💪🏻💪🏻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]