• 瀏覽: 14,850
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-2-8 12:19 AM 發表

但唔好聽而且怪怪的感覺🤨
咁邊個靚女講嘢好聽,又令你有良好感覺呀?

星星太陽花~~~~~~~~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
一般少瑕疵可以靠skincare去改善嘅,下下都化妝都唔係辨法~

用啲幫皮膚排毒去黃嘅skincare,膚質會好啲,可以試下Valmont detox cream

引用:
原帖由 Oh_happy 於 2020-2-4 12:03 PM 發表

我都化少左妝,都係搽防曬就算
防曬日日都要用,薄薄地搽一層都ok嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BlingBlingBa 於 2020-2-7 10:09 PM 發表

怕焗住皮膚會變壞,所以只塗防曬,但eyeshadow 就唔少得。
戴口罩的話眉毛眼線都仲有得化,但底妝唔化又覺得唔balance

引用:
原帖由 BENNY06 於 2020-2-7 10:15 PM 發表

真面目示人有咩問題
唔熟嘅人會覺得怪怪地,何況之前化開妝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-2-10 05:08 PM 發表

一般少瑕疵可以靠skincare去改善嘅,下下都化妝都唔係辨法~

用啲幫皮膚排毒去黃嘅skincare,膚質會好啲,可以試下Valmont detox cream
Valmont好用嗎?見好多人推

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 差差蚌卡 於 2020-2-11 03:56 PM 發表

戴口罩的話眉毛眼線都仲有得化,但底妝唔化又覺得唔balance
係呀。但因為我眉毛同眼線都做咗,所以只需要上eyeshadow 就得。除左lunch食飯,其他時間都帶Face mask, 又唔多時間開meeting 見人,底妝覺得真係冇乜必要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-2-10 05:08 PM 發表

Valmont detox cream係mask?
其實有維他命C都得,呢類產品可以提高膚色
試緊有機嘅維他命C精華

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2020-2-12 12:50 PM 發表

Valmont detox cream係mask?
其實有維他命C都得,呢類產品可以提高膚色
試緊有機嘅維他命C精華
係面霜來的,因為針對皮膚排毒同注氧,所以叫detox cream

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-2-12 03:58 PM 發表

係面霜來的,因為針對皮膚排毒同注氧,所以叫detox cream
呢隻同一般可以清潔嘅產品有咩唔同呀?點用

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2020-2-13 01:22 PM 發表

呢隻同一般可以清潔嘅產品有咩唔同呀?點用
佢用注氧方法,唔係清走表面污糟野,個原理唔太一樣
個cream連一個application tool掃上面幫助吸收~我都係趁呢排唔洗點化妝養好皮膚

好憎戴口罩

回覆 引用 TOP

唔洗化妝,一帶口罩搞定。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劍聖龍兒 於 2020-2-14 12:34 PM 發表

佢用注氧方法,唔係清走表面污糟野,個原理唔太一樣
個cream連一個application tool掃上面幫助吸收~我都係趁呢排唔洗點化妝養好皮膚
吧個好定a cream好?

引用:
原帖由 flirtyougirl 於 2020-2-18 12:44 PM 發表

吧個好定a cream好?
功效唔同呀~
如果想保濕就a cream,呢款係for排毒注氧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]