• 瀏覽: 8,138
  • 回覆: 56
利申: A1 呢2年做開兵, 發誓唔會再做兵.

月入19K, 可唔可以拍到拖? (有屋住)

上原亞衣 好正......1992年出生
可以。

My name is Pong! James Pong!
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-2-3 12:06 AM 發表

可以。
咁你認為, 最少幾多月入先拍到拖? 有人2萬以上都拍唔到, 唔夠錢..

引用:
原帖由 何德榮 於 2020-2-3 12:02 AM 發表

利申: A1 呢2年做開兵, 發誓唔會再做兵.

月入19K, 可唔可以拍到拖? (有屋住)
有冇收過軍糧

引用:
原帖由 我是米開朗基羅 於 2020-2-3 12:08 AM 發表

有冇收過軍糧
我覺得自己好蠢....

月入19k除左自己生活開支,仲有幾多錢去拍拖?
拍拖係一種高消費活動,你都係草起d錢最實際,有需要咪食下散餐囉。

回覆 引用 TOP

係由你去決定點駛夠唔夠駛、水脹船高係可以20萬都唔夠

回覆 引用 TOP

首先你要有女

回覆 引用 TOP

可以,但都要就住就住

山可以移動  但是動搖不了  我們廣大人民抗震救災的決心
水可以隔斷  但隔斷不了     香港同胞和內地同胞的友情

回覆 引用 TOP

你靚仔嘅應該冇問題

回覆 引用 TOP

拍唔拍到拖 同 月入幾多 其實無咪關係 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何德榮 於 2020-2-3 00:07 發表

咁你認為, 最少幾多月入先拍到拖? 有人2萬以上都拍唔到, 唔夠錢..
拍5拍到拖同月入幾多係无無直接关联

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是米開朗基羅 於 2020-2-3 00:08 發表

有冇收過軍糧
比你昅吓个胸呢d福利算5算?

回覆 引用 TOP

學生都拍到拖啦

拍到,我之前d男友都冇呢個人工

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]