• 瀏覽: 15,053
  • 回覆: 29
  • 追帖: 3
見啲人ig係咁賣 係咁sell,其實有冇效架?一直都見唔到人出嚟比效果圖

想豐胸我加你入group啦,我整合咗啲天然豐胸資訊

呢隻針畀變性人用㗎,男人打完都變大胸,你search 「duoton變裝」可以搵到
佢成份係極高劑量嘅雌激素同黃體酮
兩種成份都係引致癌症風險極高
打呢隻針同你一次過食十粒避孕藥冇分別

同埋有啲人係買嚟自己打,小紅書好多人打完呢隻
因為唔識打,打得太快,搞到有硬塊唔散
仲有更多係亂經

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-28 06:04 PM 發表

呢隻針畀變性人用㗎,男人打完都變大胸,你search 「duoton變裝」可以搵到

仲有更多係亂經 ...
我就係見啲人買嚟自己打, 求師姐加我入group

引用:
原帖由 lilith007 於 2020-1-28 06:12 PM 發表

我就係見啲人買嚟自己打, 求師姐加我入group
我Pm你呀,啲人真係好勇 自己打連基本咩角度入又唔知,打肌肉、脂肪、血管又唔知,好易出事

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-28 06:56 PM 發表

我Pm你呀,啲人真係好勇 自己打連基本咩角度入又唔知,打肌肉、脂肪、血管又唔知,好易出事
FB add左你了,求批准

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-28 06:04 PM 發表

仲有更多係亂經 ...
可以加埋我嗎?謝謝

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-28 06:56 PM 發表

我都想入group

我pm咗樓上兩位sis啦 不過最近懶咗整合豐胸post,今日再慢慢更新,歡迎入到嚟一齊傾計分享

引用:

仲有更多係亂經 ...

引用:

仲有更多係亂經 ...
可唔可以加埋我,產後林得太緊要

引用:
原帖由 lilith007 於 2020-1-28 12:21 AM 發表
見啲人ig係咁賣 係咁sell,其實有冇效架?一直都見唔到人出嚟比效果圖
我都想知,有無人打過

想入Group 🙏🏻

引用:

仲有更多係亂經 ...
加埋我

可以亂打嘢入個胸?安全?好奇怪大家個腦袋在想什麼。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]