• 瀏覽: 18,479
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
剛剛去親戚家食飯 , 搭 lift 己經有人對我由頭望到腳 , 眼神好得人驚 , 樓梯又有個男人企係度唔知做乜 ,  一層樓又多單位 , 好雜

熱賣及精選
100% right. Imagine you marry to & live with your husband family there.

回覆 引用 TOP

好過瞓街

引用:
原帖由 pinky1010 於 2020-1-26 10:13 PM 發表

剛剛去親戚家食飯 , 搭 lift 己經有人對我由頭望到腳 , 眼神好得人驚 , 樓梯又有個男人企係度唔知做乜 ,  一層樓又多單位 , 好雜
咁大塊扒世間少有 望多兩眼
樓梯唔通坐係度先正常?
食藥未

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinky1010 於 2020-1-26 10:13 PM 發表

Dllm對腳你嘅,米撚去探窮親戚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinky1010 於 2020-1-26 22:13 發表

邊條屋邨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-1-26 22:22 發表

好過瞓街
你啱。

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:

點解你會去嘅⋯⋯你都係返自己屋企啫⋯⋯ 何必介懷😅

回覆 引用 TOP

公屋真喺唔直甘貴,幾百萬,350萬等等

返屋企自己照一下塊鏡先講

回覆 引用 TOP

引用:

d人又話住公屋係人生勝利組,又話好過中六合彩!🤔

引用:
原帖由 清晨Cute水樽 於 2020-1-27 02:11 AM 發表

公屋真喺唔直甘貴,幾百萬,350萬等等
緊係唔值啦,周圍都唔知住d乜嘢人,道友又有,精神病患者又有,垃圾蟲又有,總之乜嘢人都有,只值几十万,傻的人才去買几佰万既十九公屋

引用:

其實係嫁。有頭髮邊個想做xx...

因此努力d...

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水底浪漫的壽包 於 2020-1-27 04:59 AM 發表

d人又話住公屋係人生勝利組,又話好過中六合彩!🤔
因為如果連自己都唔安慰自己,邊個會同情你

引用:
原帖由 水底浪漫的壽包 於 2020-1-27 05:03 AM 發表

緊係唔值啦,周圍都唔知住d乜嘢人,道友又有,精神病患者又有,垃圾蟲又有,總之乜嘢人都有,只值几十万,傻的人才去買几佰万既十九公屋
仲有好多full gear 手足聚居 成群成群晚出早歸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]