• 瀏覽: 2,301
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
讀初一到依家

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
等10年實在太耐

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-26 03:35 PM 發表

等10年實在太耐
就是唔鍾意其他人。

引用:
原帖由 香煎魚蛋a 於 2020-1-26 03:36 PM 發表

就是唔鍾意其他人。
都過左咁多年,點解唔主動追?暗戀有時感覺好難受

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-26 03:37 PM 發表

都過左咁多年,點解唔主動追?暗戀有時感覺好難受
追唔到,距冇拍拖一樣無接受我好難啊

引用:
原帖由 香煎魚蛋a 於 2020-1-26 04:51 PM 發表

追唔到,距冇拍拖一樣無接受我好難啊
如果係咁要放棄
初頭會痛苦,你值得找一個人對你好
分享一實例:有男仔暗戀明戀鐘意左個女仔9年,女仔覺得好感動。一齊左,發現好多野好唔夾(價值觀、生唔生仔、相處……)
最終女仔好快提出分手。
男仔之後再揾另一個,生小朋友,好幸福

女仔而家結左婚,都好幸福

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-26 06:25 PM 發表

如果係咁要放棄
初頭會痛苦,你值得找一個人對你好
分享一實例:有男仔暗戀明戀鐘意左個女仔9年,女仔覺得好感動。一齊左,發現好多野好唔夾(價值觀、生唔生仔、相處……)
最終女仔好快提出分手。
男仔之後再揾另一個,生小朋友,好幸福

女仔而家結左婚,都好幸福 ...
依家一起啦 希望值得我咁多年的堅持

引用:
原帖由 香煎魚蛋a 於 2020-1-26 08:24 PM 發表

依家一起啦 希望值得我咁多年的堅持
努力左,就算分開、唔得……都冇遺憾

回覆 引用 TOP

去表白!加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-26 03:35 PM 發表

等10年實在太耐
人生有幾個十年😰😰😰

回覆 引用 TOP

暗恋很辛苦慨,赶紧表白,唔留遗憾!

回覆 引用 TOP

愛是不保留.

回覆 引用 TOP

如果一个人影响到了你的情绪,你的焦点应该放在控制自己的情绪上,而不是影响你情绪的人身上。只有这样,才能真正的自信起来。其实只要找到方法然后对症下药,我想就可以产生方法,然后去执行。我写了很多关于你这种问题的文章,如果你有时间可以来阅读,不要浪费宝贵时间,这样就可以帮助你改善。

回覆 引用 TOP

坚持独立思考,只为平民发声。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]