• 瀏覽: 3,002
  • 回覆: 19
上一輩鐘意多兒多女,
我媽總共生左7胎,
所以都幾影響到佢個盆底肌,
越大年紀尿滲尿頻問題越黎越嚴重,
成日搵廁所又忍唔到尿
有次仲行行下街無啦啦流到成條褲濕晒,
佢自己都覺得尷尬,
之後叫極佢做多啲提肛運動改善下,
佢自己又無記性又唔聽話成日唔做,
叫佢去做手術一次過搞掂晒又唔肯,
真係好鬼㒼塞!

还有这样的事情,喜欢你发布的内容

回覆 引用 TOP

老人家驚麻煩, 怕做手術, 係咁嫁, 我媽咪個陣話個個女人老左都係咁, 好似更年期咁係正常既, 真係畀佢激死

引用:
原帖由 angle9 於 2020-1-22 05:28 PM 發表

老人家驚麻煩, 怕做手術, 係咁嫁, 我媽咪個陣話個個女人老左都係咁, 好似更年期咁係正常既, 真係畀佢激死
雖然話好多女人都有,不過都有方法預防同改善既,最緊要話返個正確資訊比佢地知道先得嫁

引用:
原帖由 異域的主題 於 2020-1-21 03:49 PM 發表

上一輩鐘意多兒多女,
我媽總共生左7胎,
成日搵廁所又忍唔到尿
佢自己都覺得尷尬,
真係好鬼㒼塞! ...
送成人尿片比佢,電視成日賣廣告果隻。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gisa 於 2020-1-23 11:54 AM 發表

雖然話好多女人都有,不過都有方法預防同改善既,最緊要話返個正確資訊比佢地知道先得嫁
我咩都講過晒啦,
一係話咁老去做收陰機好醜怪又怕尷尬
我都唔知點勸佢好

引用:
原帖由 異域的主題 於 2020-1-23 04:31 PM 發表

我咩都講過晒啦,
一係話咁老去做收陰機好醜怪又怕尷尬
我都唔知點勸佢好
咁不如帶佢去做emsella啦,佢只係坐響度28分鐘左右就好似做左成萬下提肛運動咁,做6次左右就可以改善尿滲,褲都唔使除,唔怕尷尬啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域的主題 於 2020-1-21 03:49 PM 發表

上一輩鐘意多兒多女,
我媽總共生左7胎,
成日搵廁所又忍唔到尿
佢自己都覺得尷尬,
真係好鬼㒼塞! ...
成人尿片

回覆 引用 TOP

emsella啲sales又開工出嚟賣療程

回覆 引用 TOP

咁真係要經常開帖討論先得 以後有乜失禁都要即時開帖報告 否則便浪費了

回覆 引用 TOP

慢慢適心教導,人到大年紀,心態調整需要時間,比點耐性。

隨緣

回覆 引用 TOP

家里有一老,等有一寶

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]