• 瀏覽: 5,906
  • 回覆: 22
  • 追帖: 2
點解D美容院係你買曬療程後,做緊時係咁Sale你買其他療程或者叫你升級,話其實呢個更加適合你。,未做過美容,但覺得好恐怖。幾個人話你睇睇,呢個價錢出邊唔會有噶。買完後下次去又話應該升級另一個或者加多個。吳買黑曬面

熱賣及精選
細鋪好似少啲
或者搵一次性美容院

豐胸5年 70A > 65I 純分享
入豐胸內衣group/ 要懶人包pm我

回覆 引用 TOP

佢地都要追數,大鋪同細鋪都會係咁升級

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2020-1-20 01:32 PM 發表

點解D美容院係你買曬療程後,做緊時係咁Sale你買其他療程或者叫你升級,話其實呢個更加適合你。,未做過美容,但覺得好恐怖。幾個人話你睇睇,呢個價錢出邊唔會有噶。買完後下次去又話應該升級另一個或者加多個。吳買黑曬面 ...
因為想你去買貴D既療程,所以先咁樣sell你話幫係升級,通常呢D美容院我都唔會去

回覆 引用 TOP

好多美容院都係咁
之前幫襯過一間, 個美容師係咁水我升級, 我唔肯升, 點知佢態度好惡劣, 成個treatment都係求其做
仲要返到屋企先發現佢幫我倒完模都無抹乾淨, 嬲到我投訴佢
做晒成個plan之後我唔再join, 反正做完又唔覺得皮膚好咗

你比錢佢先有commission嘛
次次叫upgrade既歸類為黑店都得
當初第一次買又話岩
之後去又話第一次買既唔岩要upgrade先有用 咁你當初又sell我買?

引用:
原帖由 daisypig 於 2020-1-26 12:27 AM 發表

你比錢佢先有commission嘛
次次叫upgrade既歸類為黑店都得
當初第一次買又話岩
之後去又話第一次買既唔岩要upgrade先有用 咁你當初又sell我買?
係,初初第一次就話啱曬你,點知第二次去做,又話吳太適合,應該升級到呢個咩咩咩,更加適合,又話而家係做開既客人先會有呢個優惠,將你未開過頭的其他療程又加萬文升級到點點點,一陣做多兩次又話要加錢去升級做個乜Q,又話要加萬文,好想叫佢地食屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠膠gal 於 2020-1-21 11:19 PM 發表

佢地都要追數,大鋪同細鋪都會係咁升級
追數竟然次次都要加加加加。大佬,當我產金。我話無錢,一陣又話你想靚就梗系要加錢,究竟加幾多次先夠佢追數。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-1-24 01:37 PM 發表

好多美容院都係咁
之前幫襯過一間, 個美容師係咁水我升級, 我唔肯升, 點知佢態度好惡劣, 成個treatment都係求其做
仲要返到屋企先發現佢幫我倒完模都無抹乾淨, 嬲到我投訴佢
做晒成個plan之後我唔再join, 反正做完又唔覺得皮膚好咗 ...
佢直接幫我執好曬D咩聖誕Set。話叫我俾三千文帶翻屋企。竟然問都吳問,我話吳要,佢黑面。一陣就兩個黎遊說我買。唉,想好好做個美容也是難受

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2020-1-26 12:47 PM 發表

佢直接幫我執好曬D咩聖誕Set。話叫我俾三千文帶翻屋企。竟然問都吳問,我話吳要,佢黑面。一陣就兩個黎遊說我買。唉,想好好做個美容也是難受
邊間咁衰? 好想知~

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-1-26 03:10 PM 發表

邊間咁衰? 好想知~
s字頭  beauty

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2020-1-26 05:05 PM 發表

s字頭  beauty
係咪xlim?

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-1-26 05:16 PM 發表

係咪xlim?
Xkin

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2020-1-27 05:49 AM 發表

Xkin
Haha, 我睇左佢地GB, 完全不是講美容…勁講政治

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-1-27 09:31 AM 發表

Haha, 我睇左佢地GB, 完全不是講美容…勁講政治
算啦,佢地講咩我都無乜興趣,但去過幾次,已經驚,唉。還有未做完的療程。
我問當初明知道呢個吳啱,又介紹俾我,佢地會話,要試下先知道啱吳啱。我D錢黎,唔係咁試法

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]