• 瀏覽: 3,514
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
有無放法可以解決長期單身既問題

熱賣及精選
乜你50啦咩

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-1-20 09:50 AM 發表

我對女人唔係失望~~~~~~~~~~係絕望

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2020-1-20 09:51 AM 發表

乜你50啦咩
琴日講佐個大話~~~~~無佐隻大牙~~~~~~~~~我準備影隻大牙俾大家睇~~~~~~~但係今日我唔會再講大話

回覆 引用 TOP

有錢就乜都有

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 沒自信的人 於 2020-1-20 09:56 AM 發表

有錢就乜都有
無錯~~~~~~~~~~問題就係我無錢但想有

If you can't beat them, join them,想辦法過高級單身生活
引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-1-20 09:50 AM 發表

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

我想同大家講~~~~~~~~~~50年既單身生活真係好漫長

回覆 引用 TOP

樓主又話17-01-2020自殺?

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-1-20 10:18 AM 發表

樓主又話17-01-2020自殺?
我果日企佐係50層高既天台~~~~~~~~但係一望洛去~~~~~~~我已經好害怕
因為我怕高~~~~~~~

回覆 引用 TOP

放本日記上黎研究下先,唔係乜都假。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-1-20 09:53 AM 發表

聽下歌算la
https://youtu.be/Q7awlCcbu-M

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2020-1-20 09:53 AM 發表

你5係一直揾開機基同學會咩?  😂😂

回覆 引用 TOP

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]