• 瀏覽: 17,692
  • 回覆: 73
但佢搵多我兩三倍人工,有什麼辦法呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-1-20 06:57 AM 發表

一齊做

回覆 引用 TOP

方法唯有開帖先 然後不斷更新報告 等吾識的人幫你諗 開帖一定有用的

師兄 上啦!唔好令自己遺憾。曾幾何時經常兩地走,都係想感動佢,可惜佢來到香港後見我住劏房,即時變臉,唉...
最近知道佢嫁咗個虧佬,有錢有乜用呀,仔又冇得生.....

附件

C059FB72-29C0-4270-AC37-0849A042F4AA.jpeg(312.33 KB)

2020-1-20 08:56 AM

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
你條J掂就佢養起你啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb4087591 於 2020-1-20 06:57 AM 發表

甘都要問
梗喺必兩件出嚟
你煮內 佢主外
但點都要
https://youtu.be/b4SRZurGg1c

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2020-1-20 08:56 AM 發表

師兄 上啦!唔好令自己遺憾。曾幾何時經常兩地走,都係想感動佢,可惜佢來到香港後見我住劏房,即時變臉,唉...
最近知道佢嫁咗個虧佬,有錢有乜用呀,仔又冇得生..... ...
雄獅啊,比番我

引用:

骨仔會搵多過骨妹

相呢?

回覆 引用 TOP

所有雞都高人工過打工仔。。。冇辦法。。。

你一日一千,佢一日四千。。。仲要唔膠稅。。。 仲要呃公屋老綜。。。死未

你娶咗佢。。。你試吓俾少啲家用。。。佢即刻走返出黎做G....你keep住通街老襟

勸你真係唔好娶雞。。。

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-20 08:41 AM 發表

方法唯有開帖先 然後不斷更新報告 等吾識的人幫你諗 開帖一定有用的
t兄你都發表諗發好喎!咪只係叫人根生先得㗎

回覆 引用 TOP

引用:

都係靠D襟兄弟出手先有咁嘅人工

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdhz 於 2020-1-20 10:05 AM 發表

骨仔會搵多過骨妹
如果肯擔, 價錢會更高

放心,人哋唔會睇上你

回覆 引用 TOP

你去做鴨比基佬插菊,勤力D有機會的。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]