• 瀏覽: 17,427
  • 回覆: 98
  • 追帖: 3
梗係要幫下人哋啦,口罩好貴㗎。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
不要放棄治療

Time will tell.

回覆 引用 TOP

咁即係勒索啦,一定賠錢一定報警🤣🤣

回覆 引用 TOP

助人快樂之本,咪幫下佢囉有撚所謂咩

回覆 引用 TOP

射左?

回覆 引用 TOP

你的經歷真係與眾不同

回覆 引用 TOP

鎅傷咗佢JJ所以震一震

回覆 引用 TOP

將軍兄又病發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 euyhk 於 2020-1-20 06:32 AM 發表

不如PM佢電話比我,我本著助人為快樂之本,幫下佢
幻想出個古仔又要佢幻想埋個電話俾你?

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪飛兒 於 2020-1-20 08:25 AM 發表

睇過你好多貼,覺你有小小妄想症…

# Sorry, 唔係有心,係即版成日見你有出貼,得閑先入去睇下,一直未覆過,今次第一次覆,如有得罪,多多見諒,當睇唔到就算… ...
好多人入來都只係想笑下,仲有好多睇開我帖嘅人都知我嘅故事離奇又古怪,真真假假又有幾重要呢?

又夠鐘食..........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-1-20 06:26 AM 發表

又係你個咸故佬
甜故 不是咸故

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-20 10:55 AM 發表

好多人入來都只係想笑下,仲有好多睇開我帖嘅人都知我嘅故事離奇又古怪,真真假假又有幾重要呢?
嗯…

有啲懷疑你就係香討管理員,啲貼成日樂此不疲咁係即討出現…🤔🤔🤔

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-20 01:20 AM 發表

話說今日放假走去食個大家樂,因為冇咩位所以騰來驣去,咁岩兩個空位,一個對面係學生妹,另一對面係阿伯,我當然二話不說坐埋去學生妹對面啦,唔通同個阿伯坐咩!正當我準備開餐時,個學生妹跌左把刀,作為紳士我當然幫佢執返啦,當我執緊嘅時候,由於把刀剛好跌係佢大髀下面,所以執起時唔小心掂到佢白白滑滑嘅大髀,唔知係味佢太敏感,佢隻腳好似震左一震,我馬上向佢道歉,費時佢以為我係色狼,跟住佢話唔緊要,不過佢等錢洗, ...
肯定gup到人裙底啦,又唔講

回覆 引用 TOP

大脾都好意思拎出黎講, 我成日唔覺意掂倒女人個胸都未講

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]