• 瀏覽: 3,552
  • 回覆: 18
請問塊面越來越凹,尤其右邊面好明顯,搞到唔對稱大細面,除打針有冇其他方法,可以點,例如食咩插咩?

熱賣及精選
真係除咗打針冇咩幫到,又或者自體脂肪填充(我唔敢)我自己都係打生骨膠源既針,比較持久。

引用:
原帖由 ckawa 於 2020-1-20 01:33 PM 發表

真係除咗打針冇咩幫到,又或者自體脂肪填充(我唔敢)我自己都係打生骨膠源既針,比較持久。
請問有沒有介紹?

回覆 引用 TOP

我之前係打針打Ellanse, 好睇醫生手勢

回覆 引用 TOP

上面講得啱啊,面凹真係得打針有效果,同快見到個分別,妳可以試下打童顏針,我打開sculptra,補充返膠原蛋白嘅同時又可以令膠原蛋白自己增生,我朋友話好自然,皮膚飽滿左

我都想知 可以介紹?

係咪期限過咗會凹翻?
引用:
原帖由 meowsusu 於 2020-1-23 10:44 AM 發表

上面講得啱啊,面凹真係得打針有效果,同快見到個分別,妳可以試下打童顏針,我打開sculptra,補充返膠原蛋白嘅同時又可以令膠原蛋白自己增生,我朋友話好自然,皮膚飽滿左 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngkayee1030 於 2020-1-19 02:17 PM 發表

請問塊面越來越凹,尤其右邊面好明顯,搞到唔對稱大細面,除打針有冇其他方法,可以點,例如食咩插咩?
我都打過ellanse, 分享下尋日去C記免費見個醫生,本身打算請教佢眼&虎紋點攪,佢又度又分析話我個面凹要打filler...
佢又提到Ellanse 唔建議打,因為ellanse 可做到皮下的Xx增生(骨膠原?)但增生幾多好難控制,太多的話就變脹爆。最後建議我打透明質酸大份子做支撐,大份子keep得耐,唔中意又可以溶左佢。

我心郁郁嫁~ 但冇$$冇join到就走左~ 如果樓主你想俾阿醫生睇下你面的情況,例如打咩位,我都可refer你一次免費醫生資詢~

引用:
原帖由 Oanchsn 於 2020-1-23 06:21 PM 發表

我都想知 可以介紹?
我之前係beauskxx到打ellanse
醫生手勢唔錯, 我打太陽穴
順眼左好多

回覆 引用 TOP

其實凹就係膠原蛋白流失 食就都有D supplement 同飲既都可以

不過食都係吸引得3成左右 又要keep住食 同皮膚可能係靚左有返彈性

但如果凹 真係打針最直接有效 sculptra幾好

我見都多人講同打 係令自己皮膚生返膠原 效果都自然

不過你可以搵信得過嘅醫生問下先好 D 

回覆 引用 TOP

me2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alittlelittle 於 2020-1-23 11:15 PM 發表

我都打過ellanse, 分享下尋日去C記免費見個醫生,本身打算請教佢眼&虎紋點攪,佢又度又分析話我個面凹要打filler...
佢又提到Ellanse 唔建議打,因為ellanse 可做到皮下的Xx增生(骨膠原?)但增生幾多好難控制,太多的話就變脹爆。最後建議我打透明質酸大份子做支撐,大份子keep得耐,唔中意又可以溶左佢。

我心郁郁嫁~ 但冇$$冇join到就走左~ 如果樓主你 ...
How much 一次?

回覆 引用 TOP

我都識d美容顧問,有興趣可以幫你問下or你pm我幫你聯絡佢

回覆 引用 TOP

幾錢?

回覆 引用 TOP

打sculptra或者做臉部補脂
我有補過額頭、太陽穴同淚溝,已經做左差唔多5年仲係keep得好好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]