• 瀏覽: 7,367
  • 回覆: 52
半年前同咗而家嘅男友一齊
佢係個德國人 喺香港做野 亦係我第一次同非hk男仔一齊
雖然相處之中係有好多文化上嘅不同
但係佢都好gentleman
但係有一樣野我一直都唔明白
就係佢成日話亞洲女仔即係我塊面脹脹好cute
覺得好得意 因為好少外國人係咁
反而我聽到就有啲唔開心
係女仔都唔想包包面 我唔覺得好睇
但佢好似好enjoy咁 講過佢聽但係佢又覺得我講笑
唉 都唔知點…

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
就算係一舊屎有人識欣賞就係一件藝術品!所以佢應該係認真

咁樣唯有只能開帖問 記得要不斷更新報告 等吾識的人幫你諗 別浪費此帖

回覆 引用 TOP

好少事
其他夾唔夾?
佢可能下次揾個更可愛的

回覆 引用 TOP

我都中意包面先可愛,成日搞到漫畫女咁有0羊好?

回覆 引用 TOP

鮑鮑面?即係曲線話你西口西面

回覆 引用 TOP

佢射你塊包包面,咪 生命 麵包d frd 囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 -winnine- 於 2020-1-19 01:44 PM 發表

反而我聽到就有啲唔開心
唉 都唔知點&he ...
係吹水區認真你書了

回覆 引用 TOP

包包面 的確得意 男女包包面也cute🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

審美眼光唔同,有0的白人覺得鳳眼0既女人好靚。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武涼深 於 2020-1-19 02:35 PM 發表

比佢屌左未先?
廢話,點會冇屌

回覆 引用 TOP

洋肠, good

My name is Pong, James Pong.
引用:
原帖由 -winnine- 於 2020-1-19 01:44 PM 發表

反而我聽到就有啲唔開心
食飽飯等痾屎?

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:

反而我聽到就有啲唔開心
你又話有老公?你玩野?