• 瀏覽: 47,844
  • 回覆: 242
  • 追帖: 2
佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。

熱賣及精選
大佬大~
你又岩了

回覆 引用 TOP

太老了

你真係識好多剩女喎!
不如介紹幾個出嚟玩吓,飲吓嘢好喎!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 PM 發表

佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。 ...
講嚟講去三複屁…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-19 01:20 PM 發表

講嚟講去三複屁…
係六複呀柒頭🤭

條女暗示俾樓主,叫你溝佢。

一個家庭就算你有樓自己住一個月花費都要四五嗎

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 01:21 PM 發表

係六複呀柒頭🤭
係六複呀柒頭

專係形容啲媾唔到女或無女吼嘅毒男,就最為恰當㗎喇~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 PM 發表

佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。 ...
同佢講唔使怕將會變高齡產婦,因為35歲以上已經係高齡產婦,佢已經係。

對方講到出面, 樓主睇啱就上馬喇, 蘇州過後無艇搭呀 !😚🤗😅

回覆 引用 TOP

咁老🙄

回覆 引用 TOP

如果我有錢,有經濟能力又有樓。
咁點解我唔搵個29碎?
32, 33 都好過39 啦

引用:

我估佢由29講到而家

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-1-19 13:45 發表

如果我有錢,有經濟能力又有樓。
咁點解我唔搵個29碎?
32, 33 都好過39 啦
39 really old

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]