• 瀏覽: 47,853
  • 回覆: 242
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 巴山風雨 於 19/1/2020 12:45 發表

佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。 ...
仲要有車有學歷有份工,親戚之間兼冇人要供養

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
佢已經係高齡產婦

回覆 引用 TOP

想結婚的男人會唔會搵個39歲既對象都係關鍵

39歲真係摺得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chachachacha 於 2020-1-19 04:19 PM 發表

想結婚的男人會唔會搵個39歲既對象都係關鍵
你鬧醒佢啦please🙋‍♂️

佢咁既諗法其實無錯,因為係香港無錢千其唔好生下一代,只會害死仔女,佢錯就錯在唔知自己咁既年紀有錢佬都唔會揀佢啦,貪佢鮑魚味濃咩?我係佢39歲就唔求結婚,搵個肯為自己付出既男人開開心心咁玩得一日得一日,都39歲啦仲諗乜結婚生仔,哂氣,做人最緊要知道自己咩位置!

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 PM 發表

佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。 ...
有幻想都係好事嚟

回覆 引用 TOP

39...都未結婚,仲諗住生,呢個人個腦都好有問題喎

回覆 引用 TOP

39 都唔緊要,最緊要肯[做]!
好多女人以為生咗就唔駛[做],
自己做聖女又要迫老公做聖人,
唔肯做愛都唔知娶佢返嚟做乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 631250312 於 2020-1-19 01:06 PM 發表

太老了
39碎搵D張近50碎都還可以

引用:
原帖由 巴菲特 於 2020-1-19 02:25 PM 發表

如果靚既都仲有e價能力,39成個林志玲都應該好多人追
無錢嘅就有,有錢就無興趣

回覆 引用 TOP

39歲重想生🥚

回覆 引用 TOP

39歲自己都無樓, 一味淨係想有個男人養佢
我係男人有樓都唔選佢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 04:28 PM 發表

你鬧醒佢啦please🙋‍♂️
四張想嫁人仲要求多多,貼埋大床都未必搵到人要.大把嫩妹競爭對手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜都唔好理 於 2020-1-19 01:28 PM 發表

條女暗示俾樓主,叫你溝佢。
條女咩質素先

提示:支持鍵盤翻頁左 右