• 瀏覽: 47,837
  • 回覆: 242
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-1-19 01:45 PM 發表

我估佢由29講到而家
噤重有可能要講到49😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 發表

佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。 ...
樓主, 你要她嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 PM 發表

佢話佢要找個有良好經濟的男人,養得起頭家,因為香港生活樣樣需要錢,例如BB要奶粉錢,仲要有間屋,公屋都好,冇屋結婚住邊?同父母住唔方便,租屋又貴。我問佢急唔急找?佢話好急,都39歲了,怕變高齡產婦。 ...
唔使怕變高齡產婦, 根本就已經係

btw,  嫁得出先講

回覆 引用 TOP

靚嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 PM 發表

識咁多剩女,但係一個刀溝唔到

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
物離鄉貴,人離鄉賤
TBB好多40路要求高過呢d

回覆 引用 TOP

如果靚既都仲有e價能力,39成個林志玲都應該好多人追

有錢都找十八廿二,叫佢死左條心,做老姑婆吧🤓🤓

回覆 引用 TOP

唔使怕,39歲已經係高齡產婦

回覆 引用 TOP

引用:

叫佢番內地二至四線城市搵啦! 機率會高啲,仲有啲未完全發展完成既城市
果邊啲男人應該負擔得起而對女性要求唔會太高,因為自己都無乜條件揀
一線有條件既男人就唔好諗啦,有咁上下經濟條件/外在條件既都唔需要揀個無樣無身材又無其他吸引力既姨姨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-19 12:45 發表

靚嗎? 肥嗎?

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-1-19 01:45 PM 發表

如果我有錢,有經濟能力又有樓。
咁點解我唔搵個29碎?
32, 33 都好過39 啦
佢明白我就冇呢個post🤭

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-1-19 02:37 PM 發表

靚嗎? 肥嗎?
順眼、唔肥😎

佢講得啱 香港生活咁貴 男人亦都要娶個高收入嘅女人  如果女方收入低 會降低自己生活質數 唔娶好過娶

回覆 引用 TOP

太老 no good

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]