• 瀏覽: 9,250
  • 回覆: 115
  • 追帖: 3
同男友好似一直都唔太夾,
但大家又一直原諒同包容對方,
我都有點累啦,好似睇唔到將來咁。
不過又無一個位真係要令我地分手

呢近有男士約我食飯,
我無推左去,又無講我有男友
其實我咁會唔會好衰呢?
我竟然會突然諗起個朋友,
而唔係掛住男友....

熱賣及精選
引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2020-1-18 11:41 PM 發表

呢近有男士約我食飯,
其實我咁會唔會好衰呢?
而唔係掛住男友.... ...
用過矮瓜,有日fuxk然發覺條矮瓜唔係好順滑,落街市比妳見到碌青瓜又粗又白又滑嫩,即刻九秒九立咗返屋企試用,都係人之常情嚟嘅…

但緊記帶碌青瓜返屋企前,要丟咗碌矮瓜先喎~

引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2020-1-18 11:41 PM 發表

呢近有男士約我食飯,
其實我咁會唔會好衰呢?

而唔係掛住男友....
坦白講,係好衰
你所講既野已經反映到你唔愛你男友,分手唔需要一個位既,唔愛已經可以係理由
雖然同異性食飯係好平常既事,但睇嚟你應該冇同你男友講,你又冇同個男仔講你有男友,兩個都俾你呃晒,對佢地都唔公平

哈哈哈
收得一隻兵
收多幾隻就習慣ga la

引用:

呢近有男士約我食飯,
其實我咁會唔會好衰呢?
男友呢樣野要多比較先會知邊隻啱自己,最好係同一時間有幾隻

引用:
原帖由 creativea 於 2020-1-19 12:04 AM 發表

坦白講,係好衰
你所講既野已經反映到你唔愛你男友,分手唔需要一個位既,唔愛已經可以係理由
雖然同異性食飯係好平常既事,但睇嚟你應該冇同你男友講,你又冇同個男仔講你有男友,兩個都俾你呃晒,對佢地都唔公平 ...
我自己都唔知自己想點,但我有同男友講我約左男仔朋友食飯,只係個男仔朋友新識我又唔會刻意講我有男友。

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-1-19 12:43 AM 發表

哈哈哈
收得一隻兵
收多幾隻就習慣ga la
咁係收兵嗎?但我冇要求人地送野俾我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdhz 於 2020-1-19 02:01 AM 發表

男友呢樣野要多比較先會知邊隻啱自己,最好係同一時間有幾隻
多謝你意見。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 +只望你~笑 於 2020-1-18 23:41 發表

呢近有男士約我食飯,
其實我咁會唔會好衰呢?
妳已經唔愛佢

男友又好,男性朋友男朋友都好,
反正唔係愛人情人情侶或配偶,
你有權去選擇去比較去了解去
考慮究竟邊個最合你心意。
香港係戀愛自由嘅地方,你晩晩
有唔同男友請食飯都得,只要イ巨
ロ地肯願意而你又肯奉陪。
論情論理,你無錯。因為大家都係
普通朋友(雖然係異性,但都好平常).
..............................................................
如果男人好忙,但係一有時間點都會搵個女仔,
就算係求其講兩句都要搵下見下
係咪代表一定對個女仔有興趣?

如果男對女有興趣,百忙中亦會用  WhatSapp  傾吓,係好自然嘅。
如果男對女有興趣,百忙中亦會馬上覆   WhatSapp ,係好自然嘅。
如果無以上事情,男對女係無興趣

男人死話唔係有野,只係普通同事
參考以上

對一啲完全冇興趣既女仔男人會咁花時間嗎?

絶對唔會,除非呢個男人係無用同好 On9 .

真係純友誼?寂寞要R水吹?
On9 嘅男人唔識咩叫純友誼,只識自我幻想

大家有啲私人時間,會好啲

好利害的串燒三兄弟

回覆 引用 TOP

我自己都唔知自己想點,但我有同男友講我約左男仔朋友食飯,
只係個男仔朋友新識我又唔會刻意講我有男友。

女性最開心係有好多男仔追嘅時候,ロ係你ー生當中
係好難再有第二次。你要好好欣賞o

你咁做已唔諗住放棄囉…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3882 於 2020-1-19 06:57 AM 發表

妳已經唔愛佢
可能是淡了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]