• 瀏覽: 1,410
  • 回覆: 9
前幾日,A小姐,B先生和C先生,一齊call,咁B先生有問過A小姐有冇鍾意/好感對C先生,B先生已經有女朋友,A小姐答,er.................,咁之後B先生有send過問卷比A小姐,問卷有一題問你鍾意邊個,A小姐答沒有鍾意人。

其實A小姐和C先生約12月頭晚晚都call,一開始A小姐話中六後先想拍拖,有一日A小姐和
C先生,傾下傾下突然A小姐說中五已經可以拍拖,去到12月20幾號,突然A小姐對C先生,說你講咩我都答應,咁C先生話可唔可以唔好鍾意第2個,A小姐答可以,有時A小姐突然會搵C先傾計/call,當A小姐知道C先生對佢好感,C先生問A小姐,有幾多%對C先生好感,A小姐說40%,再過多2星期後,C先生對A小姐說我對你唔至好感,去到鍾意,咁你呢,A小姐說中立

A小姐對住一個同學經常提起C先生,仲有A小姐都有講一句說話就,呢D野唔好咁高調,咁A小姐和C先生都有影一張相

最後咁A小姐有冇鍾意/好感對C先生

回覆 引用 TOP

能夠晚晚傾電話亦都有承認係有好感……佢答40%不過未必係非常之鍾意

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-19 12:48 AM 發表

能夠晚晚傾電話亦都有承認係有好感……佢答40%不過未必係非常之鍾意
但C先生有一日玩遊戲,要同A小姐我愛你,A小姐說所以呢,C先生問咁你愛唔愛我,A小姐答中立

仲有C先生問過2次唔好鍾意第2個,A小姐都有答應

仲有一次,有2個男同學,和2個女同學一齊搭的士,A小姐在內,點知2個男同學坐在後面,咁A小姐立即坐前面,咁A小姐有同C先生講呢件事,C先生問A小姐,你又咁聰明識坐前面,A小姐答,我先唔會同佢地坐,A小姐又問C先生,咁你系咪想我坐後面,C先生答唔系,A小姐說迷系lo,仲有佢好少會主動搵男仔傾計,基本上0,除左C先生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天紅色的神童 於 2020-1-19 10:26 AM 發表

但C先生有一日玩遊戲,要同A小姐我愛你,A小姐說所以呢,C先生問咁你愛唔愛我,A小姐答中立
愛都唔敢認
你話有幾愛?😥

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-19 03:35 PM 發表

愛都唔敢認
你話有幾愛?😥
A小姐話唔想咁多人知,咁最重要A小姐有冇鍾意C先生

引用:
原帖由 秋天紅色的神童 於 2020-1-19 03:43 PM 發表

A小姐話唔想咁多人知,咁最重要A小姐有冇鍾意C先生
可能有好感但係未搵到個更加好嘅,所以就唔想俾人知

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-19 08:04 PM 發表

可能有好感但係未搵到個更加好嘅,所以就唔想俾人知
多謝你嘅回應,我再有問題,再問你,thx

引用:
原帖由 秋天紅色的神童 於 2020-1-19 10:26 PM 發表

多謝你嘅回應,我再有問題,再問你,thx

你係C🙄

回覆 引用 TOP

永遠都要活給自己看,而且笑容要特別燦爛,別在乎別人的指指點點,做好你自己,讓看不起你的人高攀不起,讓看得起你的人更喜歡你。我這裡有些適合你狀況的文章,可以來閱讀看看,裡面很多成功案例相關的經驗,不但可以應付你的難題,還可以從中學習屬於你的方向。效果還不錯,記得把握時間。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]