• 瀏覽: 12,926
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-23 11:34 PM 發表

,係咪大團圓就吾知 男男劇情隨時大熱
難得你都讚好

甘男男先好,唔洗有異性加入,永遠一齊玩

我唔講心個句,費事你話我灰。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-1-24 12:03 AM 發表

難得你都讚好

甘男男先好,唔洗有異性加入,永遠一齊玩

我唔講心個句,費事你話我灰。。。
諗咁灰做乜呢?靜靜地 炸下歌先

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-24 12:05 AM 發表

諗咁灰做乜呢?靜靜地 炸下歌先
嗯。。。你聽咩歌多??

其實我多愁善感。。

天生既。。。但人前又係另一個人,俗稱精神分裂。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-1-24 12:08 AM 發表

嗯。。。你聽咩歌多??

其實我多愁善感。。

天生既。。。但人前又係另一個人,俗稱精神分裂。。。
我聽果d你會撐吾住架 我只有多愁咁你有冇係街大笑大叫 係地鐵自言自語 由車頭行到車尾 不停來回

附件

20171003_222641.jpg(148.43 KB)

2020-1-24 12:13 AM

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-24 12:13 AM 發表

我聽果d你會撐吾住架 我只有多愁咁你有冇係街大笑大叫 係地鐵自言自語 由車頭行到車尾 不停來回
哇,咩歌來的??冇睇過。。。介紹下。。最鍾意邊首?等我八下先。。。

咦,你又知我平時做既嘢。。。

下次見到我,請不要害羞,即刻上前同我相認。。。

你的開場白可以:「你係米低能既你?」甘我地就可以相認鳥。。。

甘約你地鐵站見。。。

你會多愁?覺得你講嘢好笑,應該無憂?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-1-24 12:18 AM 發表

哇,咩歌來的??冇睇過。。。介紹下。。最鍾意邊首?等我八下先。。。

咦,你又知我平時做既嘢。。。

下次見到我,請不要害羞,即刻上前同我相認。。。

你的開場白可以:「你係米低能既你?」甘我地就可以相認鳥。。。

甘約你地鐵站見。。。

你會多愁?覺得你講嘢好笑,應該無憂? ...
咁你係地鐵都幾多同鄉喎我咁無憂就好了

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-24 12:22 AM 發表

咁你係地鐵都幾多同鄉喎我咁無憂就好了
嗯,其中一個係我來架。。。

你快點上來同我相認,我等緊你千祈唔好害羞。。。

你有心就一定搵到我囉。。。冇心,講乜都假

個個人都有自己的價值,唔夠米繼續做囉,個個都係甘樣。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-1-24 12:27 AM 發表

個個人都有自己的價值,唔夠米繼續做囉,個個都係甘樣。。。 ...
佢一向無心

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-24 12:30 AM 發表

佢一向無心
甘難得俾佢發現我出現既地方,佢緊係要上來同我相認

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-1-24 12:27 AM 發表

個個人都有自己的價值,唔夠米繼續做囉,個個都係甘樣。。。 ...
吾認喎 我寧願睇住你行來行去自言自語又笑又叫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-24 12:30 AM 發表

佢一向無心
Hello豹頭 無心又冇力 大Q鑊

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-24 02:44 AM 發表

Hello豹頭 無心又冇力 大Q鑊
妹頭
點解大

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-24 06:54 AM 發表

妹頭
點解大
Morning

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-1-24 07:44 AM 發表

Morning

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傻瓜的女人LYW 於 2020-1-23 09:20 PM 發表

搞事嘅女人…咁男人唔理屋企個老婆出去偷食,咁呢d男人叫搞嘜嘢呀?
原來個老婆睇住自己心愛嘅老公唔好出去搞搞震…呢啲叫(搞事嘅女人)??? ...
男人風場昨興係幾咁小事. 會返屋企,照付屋企咪得囉

餵調轉啊,你出去搵一兩球,買樓買車,個男人唔洗做,你出去搞搞震返到屋企都對個老公好,冇問題,冇人話你. 但女人就係蠢動物,一出去搞就動情,莫講話冇能力搵咁既錢. 有都係廢物一條,你睇林鄭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]