• 瀏覽: 12,930
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
何必當初說出口

人哋唔愛你冇阻人。你開唔開心佢都唔會可憐你。正面哋,搵過一件

我都離過,舊的不去新的不來,我好睇的開

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-1-18 12:30 AM 發表

為何當時講得咁灑脫, 但我試過挽留, 也留過淚.

轉眼三年過去, 每天用工作麻醉自己, 內心其實很不開心.
有啲嘢錯過就錯過. 所以白痴女人唔好隨便走佬,攤牌

返唔到轉頭你後悔莫及

在3年的時間裡,這僅僅是讓您追求離婚嗎?您確定要離婚嗎?

回覆 引用 TOP

咁你心空都幾窄喎 三年後都仲要開帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-1-18 12:30 AM 發表

一日未離未解決都仲會諗好多野!離咗之後就唔會再唔捨得!真架!會覺得放低咗!新開始未來

引用:

樓主,看你是老會員,回應你……
如果可以追返個老婆返來,比D心機,我都錯過!現在同你差不多,也2年了,事實有很多生活 點點滴滴不能盡說,亦無法忘記!……你對嗎?
我仍然相信婚姻, 緣分是一生一世,我相信我情況比你更差,由一個老闆到一無所有!……你仲有份工,我已沒人請了!
只是間中做下散工,但我仍沒放棄我太太! 再講難聽點, 我每個月只能夠 夠錢出去和他吃一次飯, 但仍未放棄!
我以前好牛的人! 後來發覺硬頸係冇用㗎,
人為乜?為生活,為開心?對嗎?
網友! 有好多嘢係用錢買唔到,關心下對方喇…… 我知你嘅感覺一定係唔開心,
亦明白你嘅心情…… 既然好唔捨得對方 咁就要努力追返去回來吧,祝你心想事成

送你一首歌!痴心的一句……

聽盡了傷心話,仍未想轉身去 仍痴痴的想講一句或半句…

https://www.youtube.com/watch?v=QM6H6PkfUnA&list=LLPj5qKJnZegpllZGTJ3aQNg&index=11&t=0s

回覆 引用 TOP

男人最緊要有錢、有健康身體
其他由佢走

回覆 引用 TOP

引用:

佢唔領情嘅話無謂糾纏徒添苦惱。不在乎天長地久而且只在乎曾經擁有……這片面嘅廣告語有其價值的。

回覆 引用 TOP

唔夾就離婚啦!想多會變傻。我離得婚一定會開心過唔離啦!唔捨得一定唔會。放生大家,大家都開心

回覆 引用 TOP

不如放下段情。再允一個新既。咁就好快捨得啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]