• 瀏覽: 1,197
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
屋企人就來走哂了,前兩年結婚走一個,上年結婚走一個,今年結婚又走左個,好大個家成七百幾尺好孤獨好寂寞,得返我一個好可憐,雖然男人老狗冇咩野,但我終於流下男兒的眼淚,原來我一無所有,得返間屋。

熱賣及精選
養隻龜,當佢老婆咁同佢談情啦

回覆 引用 TOP

交收女神?

引用:
原帖由 ALam 於 2020-1-17 07:09 PM 發表

交收女神?
過去式了

回覆 引用 TOP

我都係果句,人生問題跟情愛無關。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-17 06:53 PM 發表

屋企人就來走哂了,前兩年結婚走一個,上年結婚走一個,今年結婚又走左個,好大個家成七百幾尺好孤獨好寂寞,得返我一個好可憐,雖然男人老狗冇咩野,但我終於流下男兒的眼淚,原來我一無所有,得返間屋。 ...
好過連屋都無!
加油努力!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-17 06:53 PM 發表

屋企人就來走哂了,前兩年結婚走一個,上年結婚走一個,今年結婚又走左個,好大個家成七百幾尺好孤獨好寂寞,得返我一個好可憐,雖然男人老狗冇咩野,但我終於流下男兒的眼淚,原來我一無所有,得返間屋。 ...
其實你知唔知“走曬了、走咗個、又走一個”係點解㗎…!?

回覆 引用 TOP

當你想珍惜的時間一切來得太遲了,間屋只有一家人的回憶。

引用:
原帖由 fasoniafa 於 2020-1-17 11:38 PM 發表

當你想珍惜的時間一切來得太遲了,間屋只有一家人的回憶。
不是,我只是可憐自己一個人

回覆 引用 TOP

男子漢流血不流淚,孤單,寂寞就流淚?成個乸型點溝女。

回覆 引用 TOP

請個靚賓賓,入得廚房,出得廳堂,上得床

回覆 引用 TOP

有屋企已經好好啦😢

回覆 引用 TOP

不用怕,香討C兄、C姐話有樓有高潮,唔憂冇女

回覆 引用 TOP

引用:

屋企人結左婚冇一齊住,唔代表走左。關係都重喺度,有樓已經好好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]