• 瀏覽: 7,031
  • 回覆: 92
  • 追帖: 3
人到40無車無樓住公屋無人陪過生日,香港人好現實有錢嘅就有大把人陪你,無錢無利用價值睬你都傻!買個包健身房玩通頂算

熱賣及精選
你的今日=我的明日

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-1-17 02:20 PM 發表

人到40無車無樓住公屋無人陪過生日,香港人好現實有錢嘅就有大把人陪你,無錢無利用價值睬你都傻!買個包健身房玩通頂算
城牆外嘅人想入城
城牆內嘅人想出逃

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-1-17 02:20 PM 發表

生日快樂🎁

回覆 引用 TOP

多謝

回覆 引用 TOP

習慣就好。。。我都好多年自己一個人過,嗰日食好啲,有假就一個人自由自在出走下,俾自己一份比時不會買的禮物,最緊要令自己開心一個人有一個人的快樂。。。師兄生日快樂

生日快樂🎊睇開d喇

回覆 引用 TOP

引用:

叫雞喇

🎂生晨快樂
有公屋住當中六合彩啦!個心好過啲

回覆 引用 TOP

叫G 囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tonywong888 於 2020-1-17 03:13 PM 發表

叫雞喇
點叫法?
請詳細描述

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

引用:

生日快樂

旅居新加坡的港人

回覆 引用 TOP

咁都仲有心情開帖 即係冇事啦

引用:

現實的人,就總會識番啲現實嘅人…

怨得了誰~~

回覆 引用 TOP

我都系中年,但,點解要人陪,好睇你自己點睇,過年如過日,平常心囉。

冇樓冇車,就唔系代表搵唔到朋友,要好睇你對朋友嘅態度。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]