• 瀏覽: 11,129
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
可能
他重想留住妳

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
報失,再去佢樓下報見到架失車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛丁堡 於 2020-1-17 05:32 AM 發表

1年前我買左架車俾佢揸,我自己無車牌,但所有野都係我名,包括保險,而佢只係記名司機,去到呢一刻分左手!問佢拎返架車⋯ 佢一直拖,唔同既原因拖左幾個月,我朋友叫我去報失架車,我唔知應該點樣做好😭 求意見 ...
約佢格一次劍,然後慢慢傾啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st67 於 2020-1-17 07:34 AM 發表

我唔識嘢,冇車牌可以登記做車主嗎?
好多阿婆連駕駛執照都無
但係有幾部的士!
咁即係得唔得?

公司登記又點計?
唔通公司都有駕駛執照?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛丁堡 於 2020-1-17 05:32 AM 發表

1年前我買左架車俾佢揸,我自己無車牌,但所有野都係我名,包括保險,而佢只係記名司機,去到呢一刻分左手!問佢拎返架車⋯ 佢一直拖,唔同既原因拖左幾個月,我朋友叫我去報失架車,我唔知應該點樣做好😭 求意見 ...
建議馬上拎返架車如果發生咗啲咩事你都有麻煩

回覆 引用 TOP

報失

回覆 引用 TOP

無車牌 點出保險 點買牌費?名係你既 又點樣唔比番架車你?牌保係你手 保險只可以申報車主(第一司機)加埋第二司機名?無ncb 第一年買車只可以落車主名。睇到我R爆頭都唔明 無車牌保險點報價?

回覆 引用 TOP

引用:

拖,可以架。
你唔好追,唔強硬D,報警都仲得呀!比人拖就可以拖,強硬D啦!

回覆 引用 TOP

引用:

你攞返架車之後點呢?擺喺度交停車場租加食塵?揾個有牌嘅朋友,同你一齊去揸走架車,再賣比車行佬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古先生 於 2020-1-17 09:28 AM 發表

搵popo幫手,佢地會打電話叫男朋友抯返架車去警署。而男朋友多數都會聽聽話話。
Popo 係唔係普普,凸朗普?

回覆 引用 TOP

引用:

唔知妳前男友縮骨以外係個乜人……報失唔係冇用的。

回覆 引用 TOP

報警,話見到家長車,接送暴徒,懷疑車上有氣油彈,記得詳細描述男司機樣貌

回覆 引用 TOP

你真的是沒有駕駛執照嗎?你㸃買保險?

回覆 引用 TOP

報失啦!快!

回覆 引用 TOP

報失啦,格車有咩事 你全部咩晒

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]