• 瀏覽: 11,813
  • 回覆: 104
咁真係吾好諗咁多 就算有乜事都即刻開帖先 等完全吾識的人幫你諗 記得不斷更新報告 開帖吾止會攞返架車架

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 愛丁堡 於 2020-1-17 05:32 AM 發表

1年前我買左架車俾佢揸,我自己無車牌,但所有野都係我名,包括保險,而佢只係記名司機,去到呢一刻分左手!問佢拎返架車⋯ 佢一直拖,唔同既原因拖左幾個月,我朋友叫我去報失架車,我唔知應該點樣做好😭 求意見 ...
所有野都係你個名咪你負責囉⋯⋯你仲等咩啊!報失啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st67 於 2020-1-17 05:34 AM 發表

我唔識嘢,冇車牌可以登記做車主嗎?
得..有錢就可以做車主,無牌只不過係唔可以揸架車出街。
你有錢,屋企個車場又夠大,買晒D名車放係度純粹欣賞,得閒叫個司機車你出去,無人吹得你漲架

搵popo幫手,佢地會打電話叫男朋友抯返架車去警署。而男朋友多數都會聽聽話話。

引用:
原帖由 不死人888 於 2020-1-17 07:39 AM 發表

點解咁多男男post?? ?
你開吓帖就明
冇收視

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛丁堡 於 2020-1-17 08:13 AM 發表

我知架車泊係邊,只係唔知警察會唔會做野幫我拎返
(另外我真係女仔,只係呢個acc係朋友,唔多想解釋)
都已同Ex傾過
佢唔肯還
唯有報警

回覆 引用 TOP

你既然知架車係邊,正接揸走佢味得囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛丁堡 於 2020-1-17 05:32 AM 發表

1年前我買左架車俾佢揸,我自己無車牌,但所有野都係我名,包括保險,而佢只係記名司機,去到呢一刻分左手!問佢拎返架車⋯ 佢一直拖,唔同既原因拖左幾個月,我朋友叫我去報失架車,我唔知應該點樣做好😭 求意見 ...
其實兩條麻甩佬,佢揸定你揸又洗咩斤斤計較喎

回覆 引用 TOP

架車係妳名登記就吾使駕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-1-17 06:58 AM 發表

百分之百你係基佬
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26879579&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
慧眼如矩

回覆 引用 TOP

先報失去!

回覆 引用 TOP

你咁有錢就由佢啦

回覆 引用 TOP

引用:

報警話俾人偷車

回覆 引用 TOP

引用:

你幾多歲

回覆 引用 TOP

報失,係甘多

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]