• 瀏覽: 138,238
  • 回覆: 202
  • 追帖: 37
睇完都有D想買黎試下

熱賣及精選
引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-1-26 09:43 AM 發表

點樣做到豐胸
其實戴啱bra本身就可以將背肉、手臂肉歸位
佢呢個特別之處係深杯,香港好多bra都淺杯,搞到壓到個胸底盤大,隆起低,視覺上個胸就細好多
示意圖:https://pic1.zhimg.com/50/v2-0ddfad95a508c2f749e3dcfb42933e8d_hd.jpg

佢呢個就分3階段,幫你個胸慢慢變高,等睇落個胸大d
當然佢都會收背肉、手臂肉,令你胸部脂肪增加啦 佢wire比一般bra長,更容易hold肉

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-26 11:27 PM 發表

睇完都有D想買黎試下
佢特價幾抵買,仲要made in japan 原價就太貴了

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-27 11:34 AM 發表

其實戴啱bra本身就可以將背肉、手臂肉歸位
佢呢個特別之處係深杯,香港好多bra都淺杯,搞到壓到個胸底盤大,隆起低,視覺上個胸就細好多
示意圖:https://pic1.zhimg.com/50/v2-0ddfad95a508c2f749e3dcfb42933e8d_hd.jpg

佢呢個就分3階段,幫你個胸慢慢變高,等睇落個胸大d
當然佢都會收背肉、手臂肉 ...
咁勁係邊度有得買

我都原價買左...好貴

sis你有無著胸托?多唔多按摩

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-1-27 07:33 PM 發表

咁勁係邊度有得買
上佢官網買咋

引用:
原帖由 wyue0554 於 2020-1-27 07:37 PM 發表

我都原價買左...好貴

sis你有無著胸托?多唔多按摩
Sis好耐之前買?著成點

我以前有著,用嚟修下圍幾有用,本身70圍,修到60-65圍 不過因為60圍實在太少,所以都係著65圍多,最近想再著返,打算買王木木推介個小百x

我而家仲有早晚豐胸油+霜,所以都有按少少嘅,但動作係撥肉手法多 以前認真按就有通乳腺+撥肉+按穴位

都唔係著左好耐,十二月先開始著。著緊stage 1。因為正價個時入手所以整係買左兩個,同d pj bra輪住著下

引用:
原帖由 wyue0554 於 2020-1-28 06:29 PM 發表

都唔係著左好耐,十二月先開始著。著緊stage 1。因為正價個時入手所以整係買左兩個,同d pj bra輪住著下
有用嘅話可以等佢下次特價入手step 2

樓主仲食過咩藥?
有無聽過澳洲Keep mx caxx?

引用:
原帖由 lovely姐 於 2020-2-1 11:21 PM 發表

樓主仲食過咩藥?
有無聽過澳洲Keep mx caxx?
真係直接豐胸丸淨係食過Perfxct Curxes, Super B-ix咋
你講個隻都聽過,佢係羊胎素,動物激素豐胸
不過話說做咗少少research,豬胎盤素會好過羊胎素

最近為左減肚腩,食少左野,喺屋企睇youtube做運動,每星期兩次,每次45mins,肚腩是減少了,手臂都firm了,但胸隨即都由小b變小a,有冇得救

我之前試過去做,佢係用電流、磁叉同按摩手法,將我背脊同埋手臂嘅肉推翻係胸部,集中返,之後即時有提升嘅效果

請問吸胸器係點用?
有無咩野要留意同埋會唔會有副作用?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]