• 瀏覽: 138,989
  • 回覆: 202
  • 追帖: 37
樓主喺邊度買bra?

熱賣及精選
有冇配合飲食呀?

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-18 08:37 PM 發表

有冇配合飲食呀?
以前勤力會日日飲牛奶/羊奶、食酒釀蛋、飲四物湯
不過而家懶lu,淨係每日飲一匙油去補脂算
酒釀蛋、四物湯對我嚟講好輔助形式,冇咩直接幫到

食療豐胸嘅話,跟過一個外國絲打
早晚飲2湯匙亞麻籽水+2湯匙黃豆粉牛奶,
食咗一個月大咗1 cup
單靠飲食要食好大量先豐到胸 同埋以上食譜好難食!!

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-18 08:23 PM 發表

樓主喺邊度買bra?
我多數上網買 因為我size比較難買
矯型bra我推介Kelly Lovx同玉如x姨,台灣brand嚟,Hxfina d款都係佢地兩個brand啲款 (睇下圖)

65圍bra我鍾意Narux,之前香港有實體店,而家冇lu,佢係日本bra,啲款好靚同好舒服,不過圍偏大
最近入手咗傳說中嘅育乳bra Bradelix 不過未到,到咗再包膠
有個大陸brand我都鍾意著,叫菲愛普x,佢好平,好舒服,都幾多人話著完之後升cup,不過客服推介嘅size偏小,同香港人未必鍾意佢呢種,因為佢唔似矯型bra包覆咁大

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-17 10:11 PM 發表

我覺得CC成份係好,全草本好安全,仲有saw palmetto減睪酮,好多豐胸丸都冇呢樣。CC全部都係植物雌激素係慢啲㗎啦 如果你食呢隻有效,可以keep住食,如果你覺得呢隻貴,我推介perfxxt curvxx,呢隻都係全草本,又有saw palmetto,除開會平過cc

如果你想快可以試下加cc劑量,試下食多一粒,睇下身體反應,如果加劑量最好黎m前7日好停藥,唔係會影響 ...
cobeco 邊樣成份係植物雌激素?佢好似冇經常講嘅野葛根個d

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-19 12:07 AM 發表

cobeco 邊樣成份係植物雌激素?佢好似冇經常講嘅野葛根個d
葫蘆巴籽、茴香、孜然、聖薊、當歸
上網睇唔到佢成個成份,不過網上有list呢幾種都係~

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-18 10:14 PM 發表

我多數上網買 因為我size比較難買
矯型bra我推介Kelly Lovx同玉如x姨,台灣brand嚟,Hxfina d款都係佢地兩個brand啲款 (睇下圖)

65圍bra我鍾意Narux,之前香港有實體店,而家冇lu,佢係日本bra,啲款好靚同好舒服,不過圍偏大
最近入手咗傳說中嘅育乳bra Bradelix 不過未到, ...
等我都望下呢兩個牌子先..
我平時都係帶開兩大牌子嘅矯型bra
我唔想要大..但我想問樓主 有咩方法可以令胸型挺d?按摩?

引用:
原帖由 Mtum 於 2020-1-19 01:58 AM 發表

等我都望下呢兩個牌子先..
我平時都係帶開兩大牌子嘅矯型bra
我唔想要大..但我想問樓主 有咩方法可以令胸型挺d?按摩?
做擴胸運動最快最有效,上youtube打豐胸運動/ boobs lift workout是但跟條都得~
豐胸運動個d片比較輕量啲
boob lift workout就重量少少

正確戴bra都可以令到胸挺,不過呢個你已經做緊

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-19 02:09 AM 發表

做擴胸運動最快最有效,上youtube打豐胸運動/ boobs lift workout是但跟條都得~
豐胸運動個d片比較輕量啲
boob lift workout就重量少少

正確戴bra都可以令到胸挺,不過呢個你已經做緊 ...
但就係帶緊個時咪會挺d😂 但我想個胸型可以靚d同挺d...
始終有重量係唔同d..😅

大小咪有冇辦法?

22歲先豐會唔會太遲

引用:
原帖由 Mtum 於 2020-1-19 02:11 AM 發表

但就係帶緊個時咪會挺d😂 但我想個胸型可以靚d同挺d...
始終有重量係唔同d..😅
你本身戴得啱唔會覺有咩分別㗎
如果本身戴錯,戴返啱可以見到明顯分別
戴啱bra嘅65D:
https://pic3.zhimg.com/80/v2-73ce8195f4a58cda98999bc04035f3d6_hd. jpg
戴錯bra嘅70D:
https://pic1.zhimg.com/80/v2-790f8f0a134d19e8a9476589c2dad36c_hd. jpg
70D係大過65D,但戴錯bra胸型散,睇落65D反而仲挺仲大
(自己刪空格,我唔想畀人封鎖ac)

始終有地心吸力,胸大唔可以expect挺到隆胸個種咁~
擴胸運動同戴啱bra係最好keep住胸挺方法

引用:
原帖由 艾青青青青 於 2020-1-19 10:54 AM 發表

大小咪有冇辦法?
大細胸人人都有,我都有~
唔係差1-2cup咁遠都可以接受
想改善可以考慮用豐胸霜,淨搽細啲個邊
用有volufiline, adifyline呢類增脂成份嘅豐胸霜效果會好啲(呢類成份仲有其他,我喺fb group list晒,不過呢到唔打晒唔太記得全部名)
不過其實幫助好少

或者可以用吸胸器,淨吸細啲個邊
不過吸胸器辛苦,一日要用2-4個鐘以上
堅持到嘅話,吸胸器效果快過豐胸霜

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-19 10:59 AM 發表

22歲先豐會唔會太遲
唔會呀 睇下香討王木木個豐胸post,好多3-40都豐緊,一樣有大~
不過我覺得年紀越大係越難豐嘅
特別用激素嘅話
我以前食激素一年大3-4cup
而家食冇咩感覺lu 感覺20歲打後係難少少,不過堅持一定得
吸胸器嘅話,外國5-60歲一樣有人用,一樣大

好奇一問樓主個胸有幾大

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]