• 瀏覽: 130,726
  • 回覆: 201
  • 追帖: 35
主要想幫下其他想豐胸嘅sis,出面好多人/美容院搵笨,但其實低成本可以做到同樣效果 學識豐胸知識,慳返好多錢

少少自己background
17歲開始豐,70A > 65I
試過:supplement、各種豐胸丸、豐胸霜/精油、吸胸器、正確著內衣、按摩、擴胸運動、食療、美容療程、埋線豐胸、 binaural beat、催眠、吸引力法則(類似催眠)

想知邊種方法多啲可以隨便問/ 想知xxx產品方法有冇用都可以放低個名睇

熱賣及精選
用咩最有效

引用:
原帖由 cherieb 於 2020-1-16 08:40 PM 發表

用咩最有效
人人唔同,吸胸器對大部分人有效,但辛苦

豐胸丸、supplement唔係個個有效,因為大部分豐胸丸、supplement原理係用植物雌激素去模仿雌激素,從而引導脂肪去胸部,但植物雌激素係平衡作用,即係你本身雌激素低,食咗就會增加,但如果你本身雌激素高/平衡,食完會冇感覺,所以點解有啲人話自己食完某種豐胸丸冇用

同埋補充激素都要針對自己缺乏邊種激素,從而去補,基本上,改變荷爾蒙豐胸係
> 增加雌激素 (**羊胎素、**蜂王漿、大豆異黃酮、野葛根)
> 增加黃體素 (**黃體素霜)
> 減少睪酮 (鋸棕櫚)
外國豐胸sis多數建議做荷爾蒙測試,去睇下自己缺邊種,再去補
如果你唔做嘅話,可以全部由低劑開始試,睇下用完邊種有感覺,之後再嘗試增加劑量(如果你覺得有需要)
**係風險高嘅成份

正確著內衣只適合原本著錯bra嘅人,本身著啱bra作用不大
豐胸霜/油,得植物雌激素個啲冇咩用,有volufiline, adifyline, voluplus呢類增大脂肪成份就好少少

其實冇話邊種一定有效,其實最後都要自己試
但明白原理就唔會畀美容院/ 賣家呃

個人缺乏雌激素有咩特徵?

試過食COBECO幾個月 ...
大得好小....係到唸緊應該繼續買好?定係轉其他好呢
SIS 有冇咩提議?>< 好煩惱

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-17 09:39 PM 發表

試過食COBECO幾個月 ...
大得好小....係到唸緊應該繼續買好?定係轉其他好呢
SIS 有冇咩提議?>< 好煩惱
我覺得CC成份係好,全草本好安全,仲有saw palmetto減睪酮,好多豐胸丸都冇呢樣。CC全部都係植物雌激素係慢啲㗎啦 如果你食呢隻有效,可以keep住食,如果你覺得呢隻貴,我推介perfxxt curvxx,呢隻都係全草本,又有saw palmetto,除開會平過cc

如果你想快可以試下加cc劑量,試下食多一粒,睇下身體反應,如果加劑量最好黎m前7日好停藥,唔係會影響月經。

又或者想快嘅,可以食動物雌激素,不過我唔建議,因為動物雌激素會增加乳癌/婦女病風險,要自行衡量

有動物雌激素嘅豐胸丸,我食過supxx b-xx,食第一瓶大咗1 cup,不過之後食個4瓶就冇感覺~

不過快同慢到冇咩用 因為你儲唔到脂肪上胸,就算畀你大得好快,你停食都會反彈,所以一定要補充脂肪,唔係畀你大得好快,都只係漲,做唔到真正豐胸 所以我覺得慢都ok嘅~ 或者你可以試下配搭其他豐胸方法,去加速豐胸~

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-17 08:51 PM 發表

個人缺乏雌激素有咩特徵?
最易睇係月經唔準、皮膚差、陰道乾澀,難睇少少就有潮熱、心悸,不過呢2個後生女少感受到

唔該晒SIS  D資料好有用ar
上網睇好多 都唔知邊隻好定唔好 每隻D廣告都好誇張咁XD 想試又驚冇用晒錢
不過CC既然安全 我回購KEEP住食先
THX~~!

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-17 10:30 PM 發表

唔該晒SIS  D資料好有用ar
上網睇好多 都唔知邊隻好定唔好 每隻D廣告都好誇張咁XD 想試又驚冇用晒錢
不過CC既然安全 我回購KEEP住食先
THX~~! ...
識得成份就知有冇用啦 豐胸丸嚟講,有激素就有用
只不過差在你身體缺唔缺姐 缺咪有效,唔缺咪冇效

有冇試nubrxxt

aiya ....XD 我發現我唔太識睇成份
例如SUPER B-XX 既成份 有邊種動物雌激素?
或者豐胸丸中 有咩常見既動物雌激素?
我想避開果類XDD安全D

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-17 11:03 PM 發表

有冇試nubrxxt
太貴我唔試的
睇咗佢成份應該係有用的
不過要留意佢有胎盤素,係動物雌激素~
算效果快但風險高嘅豐胸丸~

引用:
原帖由 shimokoi 於 2020-1-17 11:08 PM 發表

aiya ....XD 我發現我唔太識睇成份
例如SUPER B-XX 既成份 有邊種動物雌激素?
或者豐胸丸中 有咩常見既動物雌激素?
我想避開果類XDD安全D ...
super b-xx有蜂王漿
常見動物雌激素:蜂王漿/蜂王乳、胎盤素/羊胎素、燕窩、阿膠

上網好多話食雌激素會生癌🤦🏿‍♀️

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-18 03:00 PM 發表

上網好多話食雌激素會生癌🤦🏿‍♀️
睇咩激素 動物雌激素、黃體素致癌係confirm咗,植物雌激素就有爭議,有研究話植物雌激素係可以預防癌症,有啲又話會增加致癌機會,所以任何激素都唔係絕對安全㗎~ 我只會話植物雌激素比動物雌激素相對安全~

如果有賣家話自己隻豐胸丸好安全、無激素,可以唔洗買 因為佢唔熟豐胸,只為賺錢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]