• 瀏覽: 138,992
  • 回覆: 202
  • 追帖: 37
引用:
原帖由 abcdef8888 於 2020-1-19 07:53 PM 發表

好奇一問樓主個胸有幾大
65I

熱賣及精選
引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-19 05:52 PM 發表

大細胸人人都有,我都有~
唔係差1-2cup咁遠都可以接受
想改善可以考慮用豐胸霜,淨搽細啲個邊
用有volufiline, adifyline呢類增脂成份嘅豐胸霜效果會好啲(呢類成份仲有其他,我喺fb group list晒,不過呢到唔打晒唔太記得全部名)
不過其實幫助好少

或者可以用吸胸器,淨吸細啲個邊
不過吸胸器辛苦,一日要用2-4 ...
奶BB以後大咪下垂,小咪唔垂。睇起嚟好奇怪

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-18 10:14 PM 發表

我多數上網買 因為我size比較難買
矯型bra我推介Kelly Lovx同玉如x姨,台灣brand嚟,Hxfina d款都係佢地兩個brand啲款 (睇下圖)
65圍bra我鍾意Narux,之前香港有實體店,而家冇lu,佢係日本bra,啲款好靚同好舒服,不過圍偏大
最近入手咗傳說中嘅育乳bra Bradel ...
菲愛普x全名係?

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-20 12:45 PM 發表

菲愛普x全名係?
我Pm你 香討唔畀出全名

引用:
原帖由 艾青青青青 於 2020-1-20 08:52 AM 發表

奶BB以後大咪下垂,小咪唔垂。睇起嚟好奇怪
想知你餵奶多數餵大胸個邊? 因為我未餵過奶,所以呢個唔清楚,但睇其他人豐胸分享,有機會係餵奶、擠奶時冇注意力度、姿勢,過度拉扯,令到乳房受到傷害~ 加上好多媽媽哺乳期間都會著過鬆內衣,胸又大咗,又冇承托,所以有下垂/下移情況

呢個可以戴返啱bra去慢慢復原返胸型~ 不過建議哺完乳先做,唔係乳腺倒塞仲麻煩,健康重要啲

同埋可以做下擴胸運動,對下垂都有用。食膠原蛋白都可以令胸更加挺~

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 02:05 PM 發表

我Pm你 香討唔畀出全名
Thx so much

你有食過codexx? 有冇幾耐見效?

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-20 08:10 PM 發表

你有食過codexx? 有冇幾耐見效?
Sorry codexx全名係咩

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 08:16 PM 發表

Sorry codexx全名係咩
Sorry 打錯。cobeco

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-19 05:52 PM 發表

大細胸人人都有,我都有~
唔係差1-2cup咁遠都可以接受
想改善可以考慮用豐胸霜,淨搽細啲個邊
用有volufiline, adifyline呢類增脂成份嘅豐胸霜效果會好啲(呢類成份仲有其他,我喺fb group list晒,不過呢到唔打晒唔太記得全部名)
不過其實幫助好少

或者可以用吸胸器,淨吸細啲個邊
不過吸胸器辛苦,一日要用2-4 ...
大細邊真係好正常,好少相差幾個Cup!

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-19 12:07 AM 發表

cobeco 邊樣成份係植物雌激素?佢好似冇經常講嘅野葛根個d
聽聞泰國出產啲葛根,對女士豐胸好有效!其他地方種啲葛無咁有效!

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-20 08:26 PM 發表

Sorry 打錯。cobeco
我冇食過呀,幾耐有效因人而異,你缺個個激素嘅話,一個月漲一cup都得,但就算一個月漲咗,最好都食3個月先停,因為要畀時間儲脂,冇脂肪上胸,太快停食就會反彈

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-1-20 08:28 PM 發表

大細邊真係好正常,好少相差幾個Cup!
差太多我會建議都係隆返大另一邊算

引用:
原帖由 YenYen 於 2020-1-20 08:32 PM 發表

聽聞泰國出產啲葛根,對女士豐胸好有效!其他地方種啲葛無咁有效!
唔關產地㗎,係好多人混水摸魚,葛根當野葛根賣,葛根同野葛根兩種嘢嚟㗎 葛根英文叫kudzu root/Pueraria lobata,野葛根叫Pueraria mirifica,葛根清熱用,野葛根先可以豐胸

好多無良賣家會咁樣呃人

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 08:45 PM 發表

唔關產地㗎,係好多人混水摸魚,葛根當野葛根賣,葛根同野葛根兩種嘢嚟㗎 葛根英文叫kudzu root/Pueraria lobata,野葛根叫Pueraria mirifica,葛根清熱用,野葛根先可以豐胸

好多無良賣家會咁樣呃人 ...
謝謝指點!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]