• 瀏覽: 148,776
  • 回覆: 204
  • 追帖: 40
+5
引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 08:36 PM 發表

差太多我會建議都係隆返大另一邊算
好意見!

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-16 08:24 PM 發表
主要想幫下其他想豐胸嘅sis,出面好多人/美容院搵笨,但其實低成本可以做到同樣效果 學識豐胸知識,慳返好多錢

少少自己background
17歲開始豐,70A > 65I
試過:supplement、各種豐胸丸、豐胸霜/精油、吸胸器、正確著內衣、按摩、擴胸運動、食療、美容療程、埋線豐胸、 binaural beat、催眠、吸引力法則(類似催眠)

想知邊種方 ...
埋線豐胸係提升嗎?

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-16 08:24 PM 發表
主要想幫下其他想豐胸嘅sis,出面好多人/美容院搵笨,但其實低成本可以做到同樣效果 學識豐胸知識,慳返好多錢

少少自己background
17歲開始豐,70A > 65I
試過:supplement、各種豐胸丸、豐胸霜/精油、吸胸器、正確著內衣、按摩、擴胸運動、食療、美容療程、埋線豐胸、 binaural beat、催眠、吸引力法則(類似催眠)

想知邊種方 ...
又或者你食過邊幾隻產品係work可以介紹下

引用:
原帖由 我是一隻小魚兒 於 2020-1-21 11:32 AM 發表

埋線豐胸係提升嗎?
理論上除咗提升仲會升cup,但我做過2次,都冇大 提升就有嘅,不過同埋面一樣,條線消咗就打回原形,所以唔抵玩

引用:
原帖由 我是一隻小魚兒 於 2020-1-21 11:33 AM 發表

又或者你食過邊幾隻產品係work可以介紹下
Supplement, 食療, 豐胸丸, 吸胸器對我嚟講最work

Supplement基本大豆異黃酮、魚油、大豆卵磷脂
豐胸丸super b-xx
吸胸器nooglebexxy
食療:兩湯匙黃豆粉+牛奶,兩湯匙grounded亞麻籽+水,早晚飲

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-20 02:19 PM 發表

想知你餵奶多數餵大胸個邊? 因為我未餵過奶,所以呢個唔清楚,但睇其他人豐胸分享,有機會係餵奶、擠奶時冇注意力度、姿勢,過度拉扯,令到乳房受到傷害~ 加上好多媽媽哺乳期間都會著過鬆內衣,胸又大咗,又冇承托,所以有下垂/下移情況

呢個可以戴返啱bra去慢慢復原返胸型~ 不過建議哺完乳先做,唔係乳腺倒塞仲麻煩,健康重要啲

同埋可以做下擴胸運動,對下垂都有用。食膠原蛋白都可 ...
好,多謝

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-21 12:47 PM 發表

Supplement, 食療, 豐胸丸, 吸胸器對我嚟講最work

食療:兩湯匙黃豆粉+牛奶,兩湯匙grounded亞麻籽+水,早晚飲 ...
請問亞麻籽係邊度買?

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-1-21 07:28 PM 發表

請問亞麻籽係邊度買?
Iherx有㗎,不過最近發覺iherx都幾貴,amazox抵買啲,香港嘅話一般超市、點點綠都好似有,香港買多數貴啲

自推下 bra問題都可以~

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-21 12:47 PM 發表

食療:兩湯匙黃豆粉+牛奶,兩湯匙grounded亞麻籽+水,早晚飲 ...
上網睇super b-xx會搞到遲黎m🤔

引用:
原帖由 袋中灰手背 於 2020-1-23 08:49 PM 發表

上網睇super b-xx會搞到遲黎m🤔
因為super b-xx 好高劑量㗎,仲要有動物激素,啱啱開始豐胸唔應該跟佢包裝食 一日一粒好,同埋我會嚟m前3日停

65i上圍係幾多?

引用:
原帖由 fb1dcb03c6fa3e 於 2020-1-25 11:39 AM 發表
65i上圍係幾多?
96-97 時大時細

包個膠先 終於買咗傳說中嘅豐胸bra,之前太貴,見佢最近特價$200幾都有交易,所以買咗嚟試

呢個brand分咗3個階段育乳,我唔想嘥錢慢慢調整胸型,直接買咗step 3 呢款wire係比一般bra長好多,去到腋下,深尖杯,開口大(個胸再大都可以著到),我圓盤胸雞心位有啲壓,volumn差少少,期待著一排後效果

引用:
原帖由 liliiy.w 於 2020-1-26 12:05 AM 發表
包個膠先 終於買咗傳說中嘅豐胸bra,之前太貴,見佢最近特價$200幾都有交易,所以買咗嚟試

呢個brand分咗3個階段育乳,我唔想嘥錢慢慢調整胸型,直接買咗step 3 呢款wire係比一般bra長好多,去到腋下,深尖杯,開口大(個胸再大都可以著到),我圓盤胸雞心位有啲壓,volumn差少少,期待著一排後效果

...
點樣做到豐胸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]