• 瀏覽: 1,205
  • 回覆: 15
畢業時, 佢同我講 I will love you forever, 但係我哋分手了。

熱賣及精選
你看清现实吧,他现在很好,每天都依偎在我的怀里

引用:
原帖由 前來可愛的金童 於 2020-1-16 12:42 PM 發表

你看清现实吧,他现在很好,每天都依偎在我的怀里
我一下就唔悲傷了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Augh1940 於 2020-1-16 11:55 AM 發表

畢業時, 佢同我講 I will love you forever, 但係我哋分手了。
佢講will既話,即係唔一定做到啦

引用:
原帖由 Augh1940 於 2020-1-16 11:55 AM 發表

分手不想繼續一起,一定有原因,是他問題還是你自己都出現咗問題呢?有冇試過去坐底解決雙方問題,伱企起個位執着于佢講嗰句說話是沒有意思的,真正去解決大家嘅問題先有用。

回覆 引用 TOP

將來嘅生活太現實, 感情好似就可以隨時放棄, 可能大家都唔想太攰。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-1-16 03:00 PM 發表

佢講will既話,即係唔一定做到啦
重係好可惜嘅

引用:
原帖由 Augh1940 於 2020-1-17 10:30 AM 發表

重係好可惜嘅
當雙方係學校生活時比較單純,畢業後出黎做野,就會見到好多世面,從而影響大家感情

回覆 引用 TOP

真嘅系驗證了畢業後就分手,相信你自己,年輕,還有更優秀嘅人等着你去認識,深知,再結為伴侶

回覆 引用 TOP

分手快樂

回覆 引用 TOP

聽到情歌都會不自覺的痛苦

回覆 引用 TOP

等你真正进入社会了,你就会懂得承诺真慨系太廉价了,你认真了,动情了,人家却毫唔客气慨选择遗忘,所以唔好当一个相信任何人慨傻瓜,让别人随意伤害你

回覆 引用 TOP

愛情待喺高山之巔,喺理智嘅谷地之上。愛情系生活嘅升華人生嘅絕頂,佢難得出現。

回覆 引用 TOP

引用:

1940年好老了 差不多哩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]