• 瀏覽: 38,352
  • 回覆: 141
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 15-1-2020 08:39 PM 發表

因為ex 係空姐,而幸運地用apps 識左好多空姐,但好多時約完第一次食飯就無回音,而又巧合地,好多空姐女仔都話佢地的ex 或朋友係做我果行,問我果行係咪真係咁忙,壓力咁大,感覺上佢地好似係上網識佢男朋友同行的人,check 下佢男朋友係咪真係咁忙,定係扮忙,但正面d 諗,可能佢地同我一樣,都係想識返ex 果行業的人,去醫情傷,而有d 空姐的WhatsApp 連相都無,攪到好神秘咁

其實好多 ...
坦白講,空姐都只係一個會考 5科合格包括中英文 樣子無缺陷 而舉手可以touch到航空公司要求嘅標準。

宜家阿豬阿狗 都走去做空姐 豬扒都以為做左空姐 變牛扒 好威 好巴閉。

但其實做空姐 只係一個 暫時性工作 越嚟越耐空姐工作經驗 就只會越來越唔值錢 工作本身 根本就唔係專業行業 做10年 同 1年係無 非常大分別,行業經驗帶唔到去另一行業,好大獲,到空姐做左10年,都仲係周圍飛,人工得2萬左右,但樣子因為物理問題 又同時容易比正常人老,所以呢份工作 表面風光 內裡完全無經濟能力 只係女仔  學歷唔高 但又有虛榮心 想利用空姐名義 高攀搵有錢人,玩下手一個普通有年資文員仔 仲高人工過 呢個價 仲要係唔洗返shift, Sat, Sun。

熱賣及精選
空姐咪又係服務員,有乜咁特別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-15 09:20 PM 發表

因為靚嗰批唔會用apps媾仔…

同樣地,醒嗰批男人,亦唔需要用apps識女仔一狠樣~

所以其實你係水兵鬥…
水兵鬥豬扒

完整啲講就係傻仔水兵鬥豬扒空姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 henrychin 於 2020-1-15 10:21 PM 發表

識空姐可以玩制服誘惑
淘寶買 乜制服都有得你玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 2020-1-15 11:41 PM 發表

聽過一個空姐講過,朝早返到香港,同日夜晚就要再飛

又或者,飛完高雄,就要繼續飛去廈門

見過d 空少,可能佢本身又煙又酒,三十歲頭似四十幾歲,一笑果陣d 紋出哂黎,皮膚仲衰過馬明 ...
男人始終襟老過女人丫師兄

回覆 引用 TOP

係咪空姐牛肉飯個位空姐先

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 2020-1-15 08:39 PM 發表

因為ex 係空姐,而幸運地用apps 識左好多空姐,但好多時約完第一次食飯就無回音,而又巧合地,好多空姐女仔都話佢地的ex 或朋友係做我果行,問我果行係咪真係咁忙,壓力咁大,感覺上佢地好似係上網識佢男朋友同行的人,check 下佢男朋友係咪真係咁忙,定係扮忙,但正面d 諗,可能佢地同我一樣,都係想識返ex 果行業的人,去醫情傷,而有d 空姐的WhatsApp 連相都無,攪到好神秘咁

其實好多 ...
二十年前空姐係代表高質素。依家?請用普通話大叫「服務員」。

回覆 引用 TOP

Hahahahhaa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 15-1-2020 09:28 PM 發表

我上面個post 都講左,因為情傷的問題,而用apps 係可以有機會識到空姐,又或者nurse, teacher 甚至醫生和律師(雖然我無本事識),而我平時只係可以識到OL ,所以我以前玩apps 真係對OL 無乜興趣,就連人地介紹的OL 都無興趣,直至最近遇到幾靚的accountant ,我先開始有興奮追佢 ...
其實 accountant 同 OL 有咩分別?咪一樣係 office lady,簡稱 OL = =

空姐,只係服務員,簡單黎講,就係空中waitress..........

回覆 引用 TOP

吃不到的葡萄是酸的

回覆 引用 TOP

空姐,已經唔再係70s,80s咁係絕對出色既美女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 2020-1-15 08:39 PM 發表

其實好多 ...
private jet果d 4 5萬起跳啦。好多仲唔洗點飛。係你有無本事搵到姐

回覆 引用 TOP

不如咁講,其實你祇不過係侍應
我個人嚟講唔知有乜咁高級,講真

回覆 引用 TOP

引用:

其實好多 ...
d 空姐女仔雖然都有degree ?

睇邊間航空公司咋喎~

再見了.........

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]