• 瀏覽: 40,165
  • 回覆: 142
  • 追帖: 4
因為ex 係空姐,而幸運地用apps 識左好多空姐,但好多時約完第一次食飯就無回音,而又巧合地,好多空姐女仔都話佢地的ex 或朋友係做我果行,問我果行係咪真係咁忙,壓力咁大,感覺上佢地好似係上網識佢男朋友同行的人,check 下佢男朋友係咪真係咁忙,定係扮忙,但正面d 諗,可能佢地同我一樣,都係想識返ex 果行業的人,去醫情傷,而有d 空姐的WhatsApp 連相都無,攪到好神秘咁

其實好多空姐都唔靚,有d 空姐女仔仲似黃下惠,即面長眼細,有d 女仔只係二十幾歲,但個樣似三十幾歲,面部的眼紋, 眼袋乜都出哂,但佢地對男仔要好高,而果d 空姐女仔,去到依家都仲未有另一伴

最近識左個accountant ,5 尺7 寸高,樣似莊思明+余思慢樣,即長頭髮, 白淨淨,瓜子面,已經見左幾次面了,但呢個女仔本身無咩野講,乜都係我問佢答,可能覺得悶d ,相比起空姐,空姐女仔會較多野講,亦都有時會主動打開話題,但調返轉諗,d 空姐女仔其實幾巴炸,有d 仲會第一次見面就串你,d 空姐女仔雖然都有degree ,但做八年十年先有得升上FP ,人工只係得二萬幾蚊,相返識返個專業人仕老婆,兩公婆加埋月入十萬,生活會輕鬆好多

其實好多空姐都唔靚,生得又唔係高,好多連五尺五寸都無,追空姐的c/p 值真係好低

熱賣及精選
咪同清潔阿姐一樣

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 2020-1-15 08:39 PM 發表

因為ex 係空姐,而幸運地用apps 識左好多空姐,但好多時約完第一次食飯就無回音,而又巧合地,好多空姐女仔都話佢地的ex 或朋友係做我果行,問我果行係咪真係咁忙,壓力咁大,感覺上佢地好似係上網識佢男朋友同行的人,check 下佢男朋友係咪真係咁忙,定係扮忙,但正面d 諗,可能佢地同我一樣,都係想識返ex 果行業的人,去醫情傷,而有d 空姐的WhatsApp 連相都無,攪到好神秘咁

其實好多 ...
因為靚嗰批唔會用apps媾仔…

同樣地,醒嗰批男人,亦唔需要用apps識女仔一狠樣~

所以其實你係水兵鬥…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-15 09:20 PM 發表

所以其實你係水兵鬥…
我上面個post 都講左,因為情傷的問題,而用apps 係可以有機會識到空姐,又或者nurse, teacher 甚至醫生和律師(雖然我無本事識),而我平時只係可以識到OL ,所以我以前玩apps 真係對OL 無乜興趣,就連人地介紹的OL 都無興趣,直至最近遇到幾靚的accountant ,我先開始有興奮追佢

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 2020-1-15 08:39 PM 發表

其實好多 ...
冇圖冇真相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevenleeabcd 於 2020-1-15 09:28 PM 發表

我上面個post 都講左,因為情傷的問題,而用apps 係可以有機會識到空姐,又或者nurse, teacher 甚至醫生和律師(雖然我無本事識),而我平時只係可以識到OL ,所以我以前玩apps 真係對OL 無乜興趣,就連人地介紹的OL 都無興奮,直至最近遇到幾靚的accountant ,我先開始有興奮追佢 ...
所以我以前玩apps 真係對OL 無乜興趣,就連人地介紹的OL 都無興奮,直至最近遇到幾靚的accountant ,
我先開始有興奮追佢

扯住旗去追人呀~~

引用:

其實好多 ...
既然係咁,仲唔快d轉

回覆 引用 TOP

快D講乜app啦,唔係老細扣人工架

回覆 引用 TOP

引用:

其實好多 ...
空姐好多都唔靚。。。呢個係常識嚟。。。

btw。。。。快啲講乜野app啦

回覆 引用 TOP

好多空姐又老又唔靚 捱殘曬 皮膚好差...

流動茶餐廳服務員一個,有乜咁巴閉唧!

回覆 引用 TOP

空姐人工唔高、要求高、唔係個個都靚,其實都唔係咩秘密
但個post似想曬命多啲,樓主識左定已經追到,如果只係識,追到先曬都未遲

回覆 引用 TOP

識空姐可以玩制服誘惑

Fighter @南生圍 日落
引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-15 09:20 PM 發表

所以其實你係水兵鬥…
好有道理呀,「海軍鬥水兵亅,唔知會係點嘅一埸戰事呢?

引用:

所以其實你係水兵鬥…
師兄高見,乜嘢水平嘅人做乜嘢水平嘅嘢。竹門對竹門,木門對木門,西門對返西門。

提示:支持鍵盤翻頁左 右