• 瀏覽: 12,581
  • 回覆: 73
返part time 😳!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
居然有下集?!?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-15 07:36 PM 發表

是咁的,前面張帖講左女神唔覆我搞到茶飯不思,已經絕望。話說佢又突然覆返我,原來佢電話壞左,所以冇覆我,佢仲同我Say Sorry!佢話多謝我讚佢,仲問我返咩職業,我同佢傾左幾句之後,我話不如搵日一齊食飯,佢話好,我問佢幾時得閒,佢話佢返part time 時間可以就我,就咁樣約咗星期六我放假接佢放工後一齊食飯,第一次食飯應該請佢食咩好?好唔好睇場戲先?我怕冇話題,佢話佢手機壞左,好唔好送部手機比佢 ...
1.買二部手 🐔比佢,噤就無藉口啦。
2.食乜野?緊系買桶炸🐔啤酒,去酒店邊爆邊食啦!🐷

回覆 引用 TOP

手機太重手。買枝 hand cream 好,見面禮。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-15 07:36 PM 發表

是咁的,前面張帖講左女神唔覆我搞到茶飯不思,已經絕望。話說佢又突然覆返我,原來佢電話壞左,所以冇覆我,佢仲同我Say Sorry!佢話多謝我讚佢,仲問我返咩職業,我同佢傾左幾句之後,我話不如搵日一齊食飯,佢話好,我問佢幾時得閒,佢話佢返part time 時間可以就我,就咁樣約咗星期六我放假接佢放工後一齊食飯,第一次食飯應該請佢食咩好?好唔好睇場戲先?我怕冇話題,佢話佢手機壞左,好唔好送部手機比佢 ...
警訊??

回覆 引用 TOP

引用:

袋定多D錢去

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

I phone 11無得輸

回覆 引用 TOP

一份倫敦金or美容合約等梗你簽

回覆 引用 TOP

引用:

單刀直入,問佢收開幾多!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-15 07:43 PM 發表

佢話佢架車壞咗,你又送架車比佢呀!?
車壞咗,當然要推佢車

回覆 引用 TOP

交乜野收呀,直接同佢講,要交配。

引用:

緊係送啦 憑你個樣佢點會理你
一路食飯一路擺十萬cash上檯面
包佢以後痴住你

回覆 引用 TOP

幫佢買多d野,可能有閪屌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]