• 瀏覽: 12,575
  • 回覆: 73
是咁的,前面張帖講左女神唔覆我搞到茶飯不思,已經絕望。話說佢又突然覆返我,原來佢電話壞左,所以冇覆我,佢仲同我Say Sorry!佢話多謝我讚佢,仲問我返咩職業,我同佢傾左幾句之後,我話不如搵日一齊食飯,佢話好,我問佢幾時得閒,佢話佢返part time 時間可以就我,就咁樣約咗星期六我放假接佢放工後一齊食飯,第一次食飯應該請佢食咩好?好唔好睇場戲先?我怕冇話題,佢話佢手機壞左,好唔好送部手機比佢呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-15 07:36 PM 發表

是咁的,前面張帖講左女神唔覆我搞到茶飯不思,已經絕望。話說佢又突然覆返我,原來佢電話壞左,所以冇覆我,佢仲同我Say Sorry!佢話多謝我讚佢,仲問我返咩職業,我同佢傾左幾句之後,我話不如搵日一齊食飯,佢話好,我問佢幾時得閒,佢話佢返part time 時間可以就我,就咁樣約咗星期六我放假接佢放工後一齊食飯,第一次食飯應該請佢食咩好?好唔好睇場戲先?我怕冇話題,佢話佢手機壞左,好唔好送部手機比佢 ...
佢話佢架車壞咗,你又送架車比佢呀!?

哈哈哈
佢食完飯
收咗你部手機
跟住比條JJ你睇
原來係男人黎ga

摞定花生瓜子先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-15 07:36 PM 發表

是咁的,前面張帖講左女神唔覆我搞到茶飯不思,已經絕望。話說佢又突然覆返我,原來佢電話壞左,所以冇覆我,佢仲同我Say Sorry!佢話多謝我讚佢,仲問我返咩職業,我同佢傾左幾句之後,我話不如搵日一齊食飯,佢話好,我問佢幾時得閒,佢話佢返part time 時間可以就我,就咁樣約咗星期六我放假接佢放工後一齊食飯,第一次食飯應該請佢食咩好?好唔好睇場戲先?我怕冇話題,佢話佢手機壞左,好唔好送部手機比佢 ...
真唔真呀c兄,係就恭喜你
但初幾次見面好重要
食西歺或日本野
可以先送小小禮物,倒如細細支handcream

喂!明明真人真事,唔好改編成童話故事

引用:

如果無吹水既話。。
最緊要放鬆。因為睇到你既興奮又緊張。
你咁既狀態到時只會嚇襯人失去機會, 你當識個新朋友咁就得啦。

唔好諗住送咩俾咩人啦, 除非佢係收兵。 你當識新朋友就得, 話題自己諗下睇下大家有咩共同興趣,盡量唔好deadair 或太被動, 唔好做問答遊戲,即係你問一句,佢答完就停落黎。。。
祝好運

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-15 07:43 PM 發表

佢話佢架車壞咗,你又送架車比佢呀!?
你唔比推佢架車咩'

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2020-1-15 08:28 PM 發表

你唔比推佢架車咩'
推壞咗架車咁狠勁…!?

咁係壞個腦看,定壞咗粒谷花呀~~~?

引用:

手機唔駛送!送個人就得!🤣

回覆 引用 TOP

直接去灑店轟轟轟啦

回覆 引用 TOP

覆得你可能整番好部手機又或者買左部新既,如果買新既可以問下買左新保護殻未,未就食飯前陪下佢揀,仲可以行行睇下嘢同了解佢多啲。睇戲都得,不過會小左嘢講,執生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-15 08:33 PM 發表

推壞咗架車咁狠勁…!?

咁係壞個腦看,定壞咗粒谷花呀~~~?
將軍佢哋兩個先食生蠔補補氣!再睇場'谷花盛放花車夜'!

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2020-1-15 08:43 PM 發表

將軍佢哋兩個先食生蠔補補氣!再睇場'谷花盛放花車夜'!
再開番枝至飽衫beam酒飲…🤤

仲得鳥嘅~~~?

回覆 引用 TOP

正常請肉腸同送蛋白質

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]