• 瀏覽: 4,585
  • 回覆: 43
  • 追帖: 3
近排老公收工後回到家都總是好緊張部手機,女兒想拎黎打下機,佢都寧願望住女兒打機都唔去沖涼,以往回家後就放低手機任給女兒玩,直接女兒玩完佢就拎埋手機去沖涼。
前天早上,我無意中看見佢覆信息後笑咪咪咁,我問多句問佢今晚食唔食飯,佢都覺我煩...唉...女人第6感好準
,我覺得佢有啲野...
大家覺得呢?

熱賣及精選
請問大家如果覺得另一半有問題,用什麼方法求證?

引用:
原帖由 理想生活的我 於 2020-1-15 01:27 PM 發表

請問大家如果覺得另一半有問題,用什麼方法求證?
看手機,一清二楚

引用:
原帖由 香煎肥肥菠菜 於 2020-1-15 03:12 PM 發表

看手機,一清二楚
我試過佢瞓著咗,想偷睇,但佢手機有密碼睇唔到。問佢仲咩沖涼都要帶手機入去,佢話怕啲大客搵佢,佢可以即刻知

你用同樣方法試下,等佢緊張,睇吓點🤪🤪

引用:
原帖由 yjx618 於 2020-1-15 06:51 PM 發表

你用同樣方法試下,等佢緊張,睇吓點🤪🤪
最慘都唔知佢是否真係身有屎

引用:
原帖由 理想生活的我 於 2020-1-15 07:29 PM 發表

最慘都唔知佢是否真係身有屎
你都系扮下野,拿住電話陰陰笑,又緊張電話咁嗻,😂😂😂不過個人點做,全由你,我都係一個假設性做法😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理想生活的我 於 2020-1-15 01:26 PM 發表

近排老公收工後回到家都總是好緊張部手機,女兒想拎黎打下機,佢都寧願望住女兒打機都唔去沖涼,以往回家後就放低手機任給女兒玩,直接女兒玩完佢就拎埋手機去沖涼。
前天早上,我無意中看見佢覆信息後笑咪咪咁,我問多句問佢今晚食唔食飯,佢都覺我煩...唉...女人第6感好準
,我覺得佢有啲野...
大家覺得呢? ...
要有心理準備,現實永遠殘酷,知道真相後可能會傷心

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!

回覆 引用 TOP

有時有啲事唔知好過知,起碼可以過着正常的生活

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理想生活的我 於 2020-1-15 01:26 PM 發表

,我覺得佢有啲野...
大家覺得呢? ...
有九成,因為要解鎖俾部手機你個女玩,驚入咗去冲涼萬一你女女擺低手機而咁啱有msg入,如果冇嘢就會好似以前放低部手機俾你個女任玩。
不過會有好多蛛絲馬跡嘅,例如食飯反轉部機或不放枱面,經常靜音,經常行開或lay入房,留意手機有冇震:)

回覆 引用 TOP

引用:

,我覺得佢有啲野...
大家覺得呢? ...
女人冇什麼第六感。。。

我係男人都可以講比你知你老公有古怪。。。

題外話,我係你老公就索性平平哋買部小米電話/或者平板俾個女玩啦。。。 洗乜攪到咁鬼鼠。。。

回覆 引用 TOP

引用:

,我覺得佢有啲野...
大家覺得呢? ...
試下個女打機時,你行埋佢,同個女講,打緊咩機呀?教下媽媽玩得唔得呀?等媽媽學下

回覆 引用 TOP

你要有兩手準備先好

回覆 引用 TOP

如果係真係出面有女人,我一定會離婚

睇左之後個結果你承唔承受得起?

事,不能做得太絕,否則,難以進退!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]