• 瀏覽: 1,451
  • 回覆: 12
熱賣及精選
嘥氣
大把人有比老公,老公咪一樣出去。藉口

回覆 引用 TOP

有時/有人偷食只為新鮮同刺激。咁如果你用許生個CASE來計,個小三同老婆BODY差咁遠,小三仲要主動……

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

小鬼頭,喜歡吃喜歡玩,喜歡R&B喜歡中國風。
吃不饱只能出去吃獨食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 怪異小鬼頭 於 2020-1-15 05:10 PM 發表

哎,我都好擔心我老公出去搵女人。
收習各位意見。應該每個男人都會偷食。只係睇你幾時會知!

引用:
原帖由 傻瓜的女人LYW 於 2020-1-16 07:46 PM 發表

收習各位意見。應該每個男人都會偷食。只係睇你幾時會知!
我唔同意全部男人偷食,我女人個body 似 joey. 係滿足唔到我,但我同佢一齊,從沒想過偷食。

引用:
原帖由 49754935 於 2020-1-17 08:20 AM 發表

我唔同意全部男人偷食,我女人個body 似 joey. 係滿足唔到我,但我同佢一齊,從沒想過偷食。

我老婆都係差不多,不過我從沒想過偷食 中意一個人唔係只有吊吊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 49754935 於 2020-1-17 08:20 AM 發表

身材唔係一切,可以技術搭夠

引用:
原帖由 xiaoloy 於 2020-1-18 08:39 AM 發表

身材唔係一切,可以技術搭夠
當你愛一個人,唔係只為了sex. sex只係生活上其中一個原素,大家相處係要欣賞對方優點,接受對方缺點。

引用:
原帖由 49754935 於 2020-1-18 09:26 AM 發表

當你愛一個人,唔係只為了sex. sex只係生活上其中一個原素,大家相處係要欣賞對方優點,接受對方缺點。
咁當然啦,但係呢個帖只係講緊要滿足性慾嘛, 所以我咪針對呢個點來發言囉

回覆 引用 TOP

引用:

睇唔出呢到都有好男人喎👍👍

回覆 引用 TOP

小鬼頭,喜歡吃喜歡玩,喜歡R&B喜歡中國風。
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]