• 瀏覽: 6,715
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
糸咁的,今日同班同事吹水講起美國同伊朗單野,我話特朗普真夠po一野隊冧伊朗人的偶像蘇曼來尼,如果特朗普連任最好隊冧埋伊朗北韓2個國家,咁有個女同事話你知唔知咁會死好多人可能會死幾百萬人,我話so what!死一億人又如何,地球可以順勢减少人口壓力,咁佢同其他同事話我咁冇人性架,難怪冇女仔揀我!其實我有講錯咩!?

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 11:31 PM 發表

糸咁的,今日同班同事吹水講起美國同伊朗單野,我話特朗普真夠po一野隊冧伊朗人的偶像蘇曼來尼,如果特朗普連任最好隊冧埋伊朗北韓2個國家,咁有個女同事話你知唔知咁會死好多人可能會死幾百萬人,我話so what!死一億人又如何,地球可以順勢减少人口壓力,咁佢同其他同事話我咁冇人性架,難怪冇女仔揀我!其實我有講錯咩!? ...
所以我一直以嚟都話你無女吼更係有原因的…

心態決定一切!你係咪好男人,人哋有眼睇㗎!!

就算你有人性,結果都係一樣冇女揀你㗎

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-14 11:36 PM 發表

心態決定一切!你係咪好男人,人哋有眼睇㗎!!
我睇到你系衰人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 23:31 發表

糸咁的,今日同班同事吹水講起美國同伊朗單野,我話特朗普真夠po一野隊冧伊朗人的偶像蘇曼來尼,如果特朗普連任最好隊冧埋伊朗北韓2個國家,咁有個女同事話你知唔知咁會死好多人可能會死幾百萬人,我話so what!死一億人又如何,地球可以順勢减少人口壓力,咁佢同其他同事話我咁冇人性架,難怪冇女仔揀我!其實我有講錯咩!? ...
難怪冇女仔揀你, 因女仔一般都有愛心

回覆 引用 TOP

如果死你全家,你又如何?

回覆 引用 TOP

大佬大~~
睇來80歲丫婆都唔會揀你了
不如你學古代咁,買隻公雞拜堂當脫單算啦

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-1-15 00:02 發表

難怪冇女仔揀你, 因女仔一般都有愛心
係懶有愛心先啱

OooMg@

回覆 引用 TOP

你人又冇性又冇,正正係冇「人性」,難怪你成日出膠貼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 11:31 PM 發表

你錯在講d唔會發生嘅嘢

回覆 引用 TOP

冇人性即是唔係人,所以咪溝唔到女囉

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

引用:

巴巴我知你係一個有愛心嘅人,你係站係地球個角度睇嘢,人類又真係作惡多端。
不過呢兩日你係咪覺唔舒服,定你唔係巴巴本人,帖風唔同曬,相當有可疑

新年快樂!
大白,再見了。
心似雪淨,腦滿泥污~~
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-1-15 01:04 發表

巴巴我知你係一個有愛心嘅人,你係站係地球個角度睇嘢,人類又真係作惡多端。
不過呢兩日你係咪覺唔舒服,定你唔係巴巴本人,帖風唔同曬,相當有可疑 ...
because the coming of Chinese New Year

回覆 引用 TOP

引用:

冇人性冇問題!on9先係問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]