• 瀏覽: 462
  • 回覆: 6
從來冇人會話窮困的婚姻都好幸福,如果有人咁講我建議大家的佢去剛果餵獅子。事實上自古至今古今中外任何人結婚尤其是女人都會考慮對方經濟,呢個係符合常理,並不是今日所謂港女問題,所以我要爲港女伸冤。不如你問下自己,你會比個仔嫁個窮光蛋嗎!?

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 11:08 PM 發表

從來冇人會話窮困的婚姻都好幸福,如果有人咁講我建議大家的佢去剛果餵獅子。事實上自古至今古今中外任何人結婚尤其是女人都會考慮對方經濟,呢個係符合常理,並不是今日所謂港女問題,所以我要爲港女伸冤。不如你問下自己,你會比個仔嫁個窮光蛋嗎!? ...
大佬大,你訓醒講野唔同d嫁

原來你都支持男男
所以你要轉基了嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 11:08 PM 發表

從來冇人會話窮困的婚姻都好幸福,如果有人咁講我建議大家的佢去剛果餵獅子。事實上自古至今古今中外任何人結婚尤其是女人都會考慮對方經濟,呢個係符合常理,並不是今日所謂港女問題,所以我要爲港女伸冤。不如你問下自己,你會比個仔嫁個窮光蛋嗎!? ...
我都建議你應該自行去剛果…

回覆 引用 TOP

巴巴,你係咪真係無恙呀

新年快樂!
大白,再見了。
心似雪淨,腦滿泥污~~

回覆 引用 TOP

引用:

巴兄終於睇化咗

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 23:08 發表

從來冇人會話窮困的婚姻都好幸福,如果有人咁講我建議大家的佢去剛果餵獅子。事實上自古至今古今中外任何人結婚尤其是女人都會考慮對方經濟,呢個係符合常理,並不是今日所謂港女問題,所以我要爲港女伸冤。不如你問下自己,你會比個嫁個窮光蛋嗎!? ...
當然唔會,我如果有個仔都唔會想佢「嫁」人,基路難行呀。

不如你問吓自己,如果你靚仔有型識tum女有學識有才華,你就算唔係有錢都唔會有女埋身?

所以又要贈你首詩:

想尋佳偶諧白首
奈何囡囡唔受溝
查實西西宅毒廢
有錢冇錢女都走

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-1-15 10:08 PM 發表

當然唔會,我如果有個仔都唔會想佢「嫁」人,基路難行呀。

不如你問吓自己,如果你靚仔有型識tum女有學識有才華,你就算唔係有錢都唔會有女埋身?

所以又要贈你首詩:

想尋佳偶諧白首
奈何囡囡唔受溝
查實西西宅毒廢
有錢冇錢女都走 ...
好詩呀
對唔住呀,巴巴,真係係呢個時候俾首詩觸動到 @巴山風雨

新年快樂!
大白,再見了。
心似雪淨,腦滿泥污~~

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]