• 瀏覽: 2,918
  • 回覆: 18
佢係剩女38歲幾39都來緊。冇幾耐之前介紹個男人佢識,大佢幾歲,但佢覺得對方唔啱自己要求,嫌對方冇高薪厚職冇樓。我問佢仲想唔想嫁,佢話梗係想仲好急因為自己年紀唔拖得了。我話你咁的年紀仲要求咁高好難揾到。佢無言。唉!佢幾時先醒。

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 04:14 PM 發表

佢係剩女38歲幾39都來緊。冇幾耐之前介紹個男人佢識,大佢幾歲,但佢覺得對方唔啱自己要求,嫌對方冇高薪厚職冇樓。我問佢仲想唔想嫁,佢話梗係想仲好急因為自己年紀唔拖得了。我話你咁的年紀仲要求咁高好難揾到。佢無言。唉!佢幾時先醒。 ...
你都未很醒,又有乜可能會叫得醒人㗎~~

回覆 引用 TOP

咁你幾時先醒?

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

巴巴被嫌嗰個人地係咪你

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

今晚我講句冷笑話,年紀三歲得一歲智力,又點樣番學呢?只有去降班,再等等等發展有日達至正常,年紀唔係一個題目入面個題話,呢個話題你真實年紀係幾歲啊?

回覆 引用 TOP

樓主好好調教佢,為人為己,哽咗佢啦

回覆 引用 TOP

大佬大~~
早晨,夠鐘起身返工啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 16:14 發表

佢係剩女38歲幾39都來緊。冇幾耐之前介紹個男人佢識,大佢幾歲,但佢覺得對方唔啱自己要求,嫌對方冇高薪厚職冇樓。我問佢仲想唔想嫁,佢話梗係想仲好急因為自己年紀唔拖得了。我話你咁的年紀仲要求咁高好難揾到。佢無言。唉!佢幾時先醒。 ...
女人39歲後, 老得較快

回覆 引用 TOP

我係你就唔會咁好心,講又講過!咪由佢唔好醒繼續發夢!

回覆 引用 TOP

人各有志,由她吧。你盡左朋友力量就算了。

回覆 引用 TOP

重力而為啦朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 16:14 發表

她過年後應會醒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-14 04:14 PM 發表

咁佢識睇條件都叫直接。我個frd年齡同佢一樣,仲要A0,但問佢想搵咩類型問左好多年都唔知,又逃避,加下都就黎40,都無話主動用任何途徑識下人。問佢仲想唔想嫁佢又話想。我無言鳥……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]