• 瀏覽: 7,666
  • 回覆: 37
  • 追帖: 2
多年來, 我出的posts, 總是看到我和太太,努力經營這份幸福, 奈何人生總有波浪起跌...

事源自我多口...
數月前, 與太太晚上閒聊, 一時興起, 我想表達, 縱使有妓女入房, 我亦不會做對不起她的事, 怎知....
我幾乎"死無全屍"

在十多年前, 因工作關係, 我老細常要我和他一起與客去卡拉OK, 當然是有"小姐"陪的那種。
我當時只是最卑微的小職員, 有些客戶是有黑幫背景, 有些是有軍隊關係, 總之, 得罪不得的。
有一次, 那黑幫客戶, 硬是要我帶小姐上房...我只有帶入房後, 隔數分鐘後, 便叫那小姐離開。
我說給太太, 只以為她會覺得我很正直, 有條魚都唔肯偷食, 進知她這數月, 每隔幾天就審我, 去幾多次夜店, 卡拉OK同小姐點親暱, 我講得越多, 佢越唔信我, ...

唉, 我問過很多公司女同事, 女同學, 都說, 我太太自此以後, 無日無止, 終我一生, 都會間唔中嘈...

我誓言守著底線, 沒做對不住的事, 但她已哭不成聲...

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/startrek/star_trek_2.jpg
引用:
原帖由 GoldenWater 於 2020-1-14 03:07 PM 發表

多年來, 我出的posts, 總是看到我和太太,努力經營這份幸福, 奈何人生總有波浪起跌...

事源自我多口...
數月前, 與太太晚上閒聊, 一時興起, 我想表達, 縱使有妓女入房, 我亦不會做對不起她的事, 怎知....
我幾乎"死無全屍"

在十多年前, 因工作關係, 我老細常要我和他一起與客去卡拉OK, 當然是有"小姐"陪的那種。
我當時只是最卑微的小職 ...
只可以話, 你太唔了解女性呢種生物,

經一事, 長一智, 下次真係唔好提啦
提呢啲野來做乜?

回覆 引用 TOP

你同老婆講,雞系男人都屌得,老婆淨系比你屌,貢就解決所有問題啦

言多必失, 行多必失, 所以人係要少說話少做事

回覆 引用 TOP

女人既疑心特別重,覺得你做得一次必有下次,有些事說出無幫助就擺在心裏吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GoldenWater 於 2020-1-14 03:07 PM 發表

事源自我多口...
我幾乎"死無全屍"

我當時只是最卑微的小職 ...
你同太太講,前輩教落,呢啲正一漒水樽黎,掂親爛賓州架!

內地工作啲事,唔係經歷過係唔會明白,你點講佢地都係理解唔到架!

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

咁你都爆響口?😒

咁好既男人你老婆都唔識珍惜 陰公

回覆 引用 TOP

你一直都咁坦白,我覺得無問題,不過既然太太有疑心,就多D溝通,唔好讓一個誤會造成不好的結果~~~加油呀,太太一定會感知你清白

回覆 引用 TOP

樓主,你應該同老婆講,房事呢家野一定要和心愛的女人,那話兒才能抬起頭做人
已經試過,三唔識七,無能為力
你老婆就對你萬分信任了

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
你冇錯,蠢啫

回覆 引用 TOP

在女人的世界里,没有坦白从宽的说法!
师兄你道行不够

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]