• 瀏覽: 10,629
  • 回覆: 219
第1次迎接女朋友生日,但係一到揀禮物就好頭痛,而且好多野都送過。有冇啲1萬蚊以下既禮物推介比小弟
女士們或者直接答自己想要或想收既禮物都可以
師兄們都可以分享下送過啲咩比女朋友

ps.價錢最好3000至10000
手作就不了

熱賣及精選
無聊答下都好呀,參考下

引用:
原帖由 破世道 於 2020-1-14 12:13 PM 發表

無聊答下都好呀,參考下
無聊答案都要呀,咁情趣用品囉!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:
原帖由 破世道 於 2020-1-14 08:49 AM 發表

第1次迎接女朋友生日,但係一到揀禮物就好頭痛,而且好多野都送過。有冇啲1萬蚊以下既禮物推介比小弟

手作就不了 ...
唔洗送咁貴 寵壞晒 仲第一年出手咁重🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-1-14 12:26 PM 發表

無聊答案都要呀,咁情趣用品囉!
依啲真係未買過未送過😂

引用:
原帖由 Tahmkench 於 2020-1-14 12:51 PM 發表

一萬幾千送份生日禮物一年一次,都可接受程度😅

引用:
原帖由 Tahmkench 於 2020-1-14 12:51 PM 發表

咪係 之後點算😂
我係女仔都叫你唔洗送咁貴

回覆 引用 TOP

個女仔性格嘅係點?唔講好難諗..
要睇下佢近排有無咩想要想買..
牌子嘅咪買d牌子嘅手飾?card holder?(如有用)...電子嘢咪 Ipod2? 美容產品?洗面儀器? 其實第一年最易諗

引用:
原帖由 破世道 於 2020-1-14 08:49 AM 發表

手作就不了 ...
我生日想要
OMG sweet pecah 蜜桃眼影盤

引用:

手作就不了 ...
送包包

回覆 引用 TOP

手鏈

回覆 引用 TOP

豪華晚餐 + 海景套房一晚
送野?衰左個頭 以後有排你送

送鵝毛,物輕情義重,唔洗破費。

引用:
原帖由 破世道 於 2020-1-14 12:59 PM 發表

依啲真係未買過未送過😂
咁大個仔有冇入過呢類鋪頭見識過?

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]