• 瀏覽: 2,211
  • 回覆: 16
Thanks anyway

熱賣及精選
你都識得話EX,佢做乜已經唔關你事

引用:
原帖由 米路 於 2020-1-11 09:22 AM 發表

Ex係同事,而家仲成日見到,
佢在我眼前同其他同事曖昧,肢體接觸,這是為了測試?是故意?還是我想多了
但另一方面要繼續接觸我,這樣想起自己真係垃圾
我嬲嗰陣時,佢又會收斂返,又點解?
人生第一次戀愛,亦係最慘痛經歷
希望有人為我解開疑問,謝謝 ...
從你描述, 個 Ex 可以同一時間攪甘多曖昧...同一時間掂甘多人?! 你接受到自己伴呂系甘?~
小心隨時比人綠~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-1-13 06:15 PM 發表

從你描述, 個 Ex 可以同一時間攪甘多曖昧...同一時間掂甘多人?! 你接受到自己伴呂系甘?~
小心隨時比人綠~
當然無法接受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnshepper 於 2020-1-13 02:48 PM 發表

你都識得話EX,佢做乜已經唔關你事
我知道係唔關我事,但同一間公司日日都要見,更加無可能因為咁而放棄份工

引用:
原帖由 米路 於 2020-1-13 11:13 PM 發表

我知道係唔關我事,但同一間公司日日都要見,更加無可能因為咁而放棄份工
你怕難受就搵另一份工,唔係就當睇唔到唔好諗啦

回覆 引用 TOP

系因為性格太外向咩?多溝通

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米路 於 2020-1-13 11:13 PM 發表

一系追佢, 一系當佢透明~

回覆 引用 TOP

得不到回應的熱情,要懂得適可而止。不虧待每一份熱情,不討好任何的冷漠。即使生活費盡心思為難你,你也要竭盡全力熬過去,即使別人想方設法刁難你,你也要堅強勇敢挺過去。我想這種狀況是有解的,只要你多用點心,好好的努力就會改善,甚至成功。我有多年的經驗,寫了很多文章,你可以來看看。

回覆 引用 TOP

個人意見,真系轉工好過,唔系你好難走出他的生活

回覆 引用 TOP

感謝大家意見,求刪post, 謝

回覆 引用 TOP

如果係最好大家唔見就對自己最好 你有冇機會轉工?

回覆 引用 TOP

好明顯係你諗多咗?點解要覺得佢同其他人曖昧一定同你有關?你嬲嗰陣佢收斂唔代表什麼,純粹費事搞到其他人連累曖昧對象成為人家話柄,完全同你的感受無關,佢稍為會為你著想就唔會同你分手

回覆 引用 TOP

樓主男定女?
最好轉工

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]