• 瀏覽: 2,000
  • 回覆: 6
戒指係屋企人俾嘅,
唔知有無証書,只係知買個時都三千幾美金。
問過一d出名嘅小店都只做有証書嘅,但樓上舖又驚伏。 有無地方可以驗石同有信譽嘅換托地方推介?🙏🏼

熱賣及精選
引用:
原帖由 tungtikkk 於 2020-1-10 04:19 PM 發表

戒指係屋企人俾嘅,
問過一d出名嘅小店都只做有証書嘅,但樓上舖又驚伏。 有無地方可以驗石同有信譽嘅換托地方推介?🙏🏼 ...
應該唔關有無証書事,你粒石上有無號碼先?無就非常麻煩,應該沒有人敢願意接來做,因為有問題就口同鼻講,如果無號碼要去香港GIA鑑定和刻號碼在石上。

引用:
原帖由 hkgaryu 於 2020-1-10 04:51 PM 發表

應該唔關有無証書事,你粒石上有無號碼先?無就非常麻煩,應該沒有人咁願意接來做,因為有問題就口同鼻講,如果無號碼要去香港GIA鑑定和刻號碼在石上。 ...
通常號碼係腰位?

引用:
原帖由 tungtikkk 於 2020-1-10 04:55 PM 發表

通常號碼係腰位?
如果有係。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tungtikkk 於 2020-1-10 04:19 PM 發表

戒指係屋企人俾嘅,
問過一d出名嘅小店都只做有証書嘅,但樓上舖又驚伏。 有無地方可以驗石同有信譽嘅換托地方推介?🙏🏼 ...
河內道賣戒指托的公司幫到你

回覆 引用 TOP

引用:

戒指係屋企人俾嘅,
去河內道搞掂,唔怕得罪講句,你粒石唔算好值錢,個度D鋪頭唔會得閑幫你換石

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]