• 瀏覽: 2,561
  • 回覆: 24
女人想嫁得好一定要後生(30歲以下)樣靚身材正性格好,如果過了35歲就算了。男人想媾到靚女一定要有錢。信我!

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-10 07:44 AM 發表

女人想嫁得好一定要後生(30歲以下)樣靚身材正性格好,如果過了35歲就算了。男人想媾到靚女一定要有錢。信我!
莫講話媾靚女一定要有錢,媾豬扒少個毫子都媾唔到喇!( 啲豬扒成日扮上菜 )

引用:
原帖由 dc31 於 2020-1-10 07:50 AM 發表

莫講話媾靚女一定要有錢,媾豬扒少個毫子都媾唔到喇!( 啲豬扒成日扮上菜 )
呢D猪扒🐷零社會價值😡

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-10 07:44 AM 發表

我不信

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

大佬大,琴日你正常嫁,今日又5記得左食藥

信你一成,我變黎明!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

蠢人先會信一個失敗者

回覆 引用 TOP

詩呢?

回覆 引用 TOP

又嚟

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-1-10 10:11 AM 發表

大佬大,琴日你正常嫁,今日又5記得左食藥
冇藥可救

回覆 引用 TOP

燈神刀好信?

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

點算有錢?

回覆 引用 TOP

引用:

你都媾唔到女,叫人點信你呀?

引用:
原帖由 樓上可愛的救星 於 2020-1-10 18:23 發表

你都媾唔到女,叫人點信你呀?
你笑樓主, 他會傷心的😥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-1-10 07:50 發表

therefore Hong Kong people need to go to China to find a girl friend

提示:支持鍵盤翻頁左 右