• 瀏覽: 6,249
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
點解唔肯揀我?30歲人都未拍過拖,唔通我真係咁差?

熱賣及精選
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-1-8 02:11 AM 發表

曾幾何時呢度有個女網友(經確認後,佢係一塊豬扒嚟…)都係開帖咁問…

點解香港啲男仔唔肯比機會我…

有錢乜女都有得屌

回覆 引用 TOP

有錢先啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-1-8 02:11 AM 發表

試下轉基

上大陸

回覆 引用 TOP

有錢就有機

回覆 引用 TOP

真係差,扣晒分
帖子4033
積分1247

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長
引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-1-8 09:26 AM 發表

真係差,扣晒分
帖子4033
積分1247

睇返佢好多POST喺吹水區-->冇分加。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-1-8 09:26 AM 發表

真係差,扣晒分
帖子4033
積分1247
笑左XDD
唔夠分丫,唔合格

點解要比機會你?

回覆 引用 TOP

引用:

你報吓你啲條件先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-1-8 10:38 AM 發表

笑左XDD
唔夠分丫,唔合格
你曲線話我

觀乎身邊識的男士,媾唔到女兩大原因

1. 外形(包括身高)

2. 職業

外形得,但職業唔得,好多媾到女,但留唔住條女,條女會走

我身邊好多保安,飲食業,西餅蛋糕師傅,運輸物流,巴士電車車長,銀行低級職員,低級警察,媾唔到女

好似蛋糕咁,大大個蛋糕先至收得一百幾十,蛋糕,機打蛋汁,忌廉,士多啤梨,材料都要錢,仲要水電媒舖租。師傅時薪都係得幾十蚊

巴士車長唔駛講

如果係低級警察,唔係督察,警司,高級督察,總督察,總警司,指揮官,警署署長,警長,探長,警務處處長之類高級警察,女仔後生果陣唔會揀你,到某個年紀未搵到對像先會嫁警察,變相好似接盤俠咁,保證女方嫁得出,兼唔會嫁得太差。做到中高級警察好多時已經四五十,陽萎,有女都冇心X,同埋後生果陣已經同件豬扒結左婚,生埋,俾人綁實

銀行低級職員食到同事,FwB,但只限食散餐,好難拍到拖及結婚,畢竟男女雙方都係同事,平級,大家咁高咁大,出到社會,幾萬個低級銀行職員,根本唔吃香,中高級職員就唔同講法。同低級警察同理

低級公務員都係差唔多,似低級警察,低級銀行職員,收入低,社會地位低,好多做死一世冇得升,老來派間公屋你做宿舍

瞓醒覺都未到page 2掀 / 揭頁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]