• 瀏覽: 4,354
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
冷靜d照下鏡,睇下自己個樣,同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦,世界好公平,如果人人都心想事成,會天下大亂,世上總要有你d咁既廢人

以上包括我自己

熱賣及精選
我路過入黎睇廢人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 155CM的港男 於 2020-1-7 04:37 PM 發表

冷靜d照下鏡,睇下自己個樣,同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦,世界好公平,如果人人都心想事成,會天下大亂,世上總要有你d咁既廢人

以上包括我自己 ...
你又咁似巴xxx BB既,
大佬大你得155CM??????????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 155CM的港男 於 2020-1-7 04:37 PM 發表

以上包括我自己 ...
你又想開個廢男雜盎營呀!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-7 04:54 PM 發表

你又想開個廢男雜盎營呀!?
好鬆DDDDDD,你要申請加入

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-1-7 04:59 PM 發表

好鬆DDDDDD,你要申請加入
乳鯉鵝肝~

回覆 引用 TOP

我35一枝公 

回覆 引用 TOP

甘樣好難過

回覆 引用 TOP

路過入黎睇廢人🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:

以上包括我自己 ...
淘寶mary買一送一不防試下下

引用:

以上包括我自己 ...
矮仔身同感受,原本諗住入嚟圍爐取暖,但點知原來只係貼潮文,有啲失望
我想補充,只有155cm既港男,就算銀行存摺有錢,都比唔上無業,銀行戶口冇錢既高大男

廢柴報到

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 creativea 於 2020-1-8 09:12 AM 發表

矮仔身同感受,原本諗住入嚟圍爐取暖,但點知原來只係貼潮文,有啲失望
我想補充,只有155cm既港男,就算銀行存摺有錢,都比唔上無業,銀行戶口冇錢既高大男 ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]