• 瀏覽: 14,364
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
我的老公因一時貪心而偷野, 現在被關押中等攞感化報告。在家中望着另一邊床空空如也, 一條幾日前他還在穿着的睡褲, 忍不住流淚, 內心覺得很孤單。現在還有機會可緩刑, 我已經覺得很難受, 若最後他真的被判入獄, 我真的不知怎樣.....又不能跟身邊的人傾, 尤其是父母, 他們知道一定叫我離婚。想問問大家是怎樣捱過的?

你冇冇工作呀!另外佢偷啲係乜野,貴重嗎?

希望你老公無事,可以與你過正常生活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a6879232000 於 2020-1-4 11:15 PM 發表

我的老公因一時貪心而偷野, 現在被關押中等攞感化報告。在家中望着另一邊床空空如也, 一條幾日前他還在穿着的睡褲, 忍不住流淚, 內心覺得很孤單。現在還有機會可緩刑, 我已經覺得很難受, 若最後他真的被判入獄, 我真的不知怎樣.....又不能跟身邊的人傾, 尤其是父母, 他們知道一定叫我離婚。想問問大家是怎樣捱過的? ...
好跟5跟,跟個小偷,妳冇運行

回覆 引用 TOP

有冇找律師幫手

回覆 引用 TOP

打劫就真,偷嘢。。。。。

引用:
原帖由 a6879232000 於 2020-1-4 11:15 PM 發表

我的老公因一時貪心而偷野, 現在被關押中等攞感化報告。在家中望着另一邊床空空如也, 一條幾日前他還在穿着的睡褲, 忍不住流淚, 內心覺得很孤單。現在還有機會可緩刑, 我已經覺得很難受, 若最後他真的被判入獄, 我真的不知怎樣.....又不能跟身邊的人傾, 尤其是父母, 他們知道一定叫我離婚。想問問大家是怎樣捱過的? ...
坐幾耐先

回覆 引用 TOP

引用:

雖然我唔係好清楚,偷嘢會點判

但你擔心都冇用,係呢階段,放鬆一下,搵啲劇睇下,起碼唔使諗太多嘢…

有定局,知點判後再作其他打算…或返工,去學嘢咁…

保重身體最緊要,要記得食嘢呀~

引用:

樓主,你冷靜 d先!既然而家已經係事實喇!就等法庭去判囉。若然你先生真係要坐監的話,如果你有工作能力,出去搵返份工幫補家計。對於你屋企人講咩?唔重要。最重要像你對你先生嘅忠貞。記得無論點都好,你係人哋太太。唔好做一啲超越老婆嘅工作或者範疇。

回覆 引用 TOP

引用:

你老公幾日前屙咗D屎未沖!你抱住個屎塔哭墳式回味吓……再唔係D食,懷念吓佢的好!你老公就好似無離開過你一樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爛地一堆 於 2020-1-5 12:12 AM 發表

你冇冇工作呀!另外佢偷啲係乜野,貴重嗎?
佢偷柴呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪飛兒 於 2020-1-5 11:08 AM 發表

雖然我唔係好清楚,偷嘢會點判

但你擔心都冇用,係呢階段,放鬆一下,搵啲劇睇下,起碼唔使諗太多嘢…

有定局,知點判後再作其他打算…或返工,去學嘢咁…

保重身體最緊要,要記得食嘢呀~ ...
搵D劇睇吓……AV?

回覆 引用 TOP

偷咗槍和子彈?

回覆 引用 TOP

暴動罪,十年

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]